Horoskop

Ruski astrolog Pavel Globa otkrio koji znak će imati ubedljivo najviše sreće u septembru 2023.

pavel-globa-3

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa dobro je poznat i našoj javnosti. Rusi tvrde da je stopa njegovog pogađanja zaista visoka, kažu da se oko 85 odsto njegovih predviđanja ispunilo, zbog čega je postao cenjen astrolog.

Ovoga puta Globa je izdvojio jedan znak koji će imati najviše sreće u septembru 2023. godine!

Reč je o ljudima koji su rođeni u znaku Ovna. Ovnovima će u septembru sve ići od ruke i konačno će moći u potpunosti da iskoriste sve darove koje su dobili od Univerzuma, piše Naj Žena.

Globa ističe da će im sreća doći na polju karijere i posla. Ako su neki vaš projekat, zamisao ili ideja stagnirali, ovo je trenutak kada će sve krenuti nabolje, a kockice će se posložiti same od sebe.

Takođe, ovo je idealan trenutak ukoliko želite da promenite posao ili potražite honorarnu zaradu.

U septembru vas čeka i finansijska sreća, moguće je da ćete dobiti veliku bonus, otplatiti neki dug, dobiti vredan poklon ili dobiti na lutriji – zato okušajte svoju sreću na nagradnim igrama u predstojećem mesecu.

Imajte na umu da ćete srećne okolnosti u svom životu produžiti ako sve što dobijete prihvatite sa zahvalnoćšu, a moć i novac koju imate iskoristite u pravedne i časne svrhe.

Očekujte sreću i na ličnom planu. Ako ste solo, moguće je da ćete sresti onog pravog u drugoj polovini godine. Ako već imate porodicu, uživaćete u veoma lepim trenucima u septembru.

Pavel Globa do kraja avgusta 2023. predviđa jezivo težak period za 2 znaka Zodijaka

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

348 Shares
348 Shares
Share via
Copy link