Horoskop

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa tvrdi da će Bik imati najviše sreće u junu 2023.

pavel-globa-2
Foto: Аргументы недели Крым / youtube

Pavel Globa je čuveni ruski astrolog, dobro poznat i našoj javnosti. On gotovo svakodnevno daje najrazličitije astro prognoze, kako dnevne, tako i nedeljne, mesečne i godišnje, a Rusi tvrde da je stopa njegovog pogađanja zaista visoka.

Ovog puta on je izdvojio jedan znak koji će imati najviše sreće u junu 2023. godine!

Reč je o znaku Bika! Bikovima će u junu sve ići od ruke i konačno će moći u potpunosti da iskoriste sve darove koje su dobili od Univerzuma. Globa ističe da će im sreća pre svega doći na polju karijere i posla, piše Blic Žena.

Ako su neki vaš projekat, zamisao ili ideja stagnirali, ovo je trenutak kada će sve krenuti nabolje, a kockice će se poslođiti same od sebe.

Takođe, ovo je idealan trenutak ukoliko želite da promenite posao ili potražite honorarnu zaradu.

U junu vas čeka i finansijska sreća, moguće je da ćete dobiti veliku bonus, otplatiti neki dug, dobiti vredan poklon ili dobiti na lutriji – zato okušajte svoju sreću na nagradnim igrama u predstojećem mesecu.

Imajte na umu da ćete srećne okolnosti u svom životu produžiti ako sve što dobijete prihvatite sa zahvalnoćšu, a moć i novac koju imate iskoristite u pravedne i časne svrhe.

Očekujte sreću i na ličnom planu. Ako ste solo, moguće je da ćete sresti onog pravog u drugoj polovini godine, a ako već imate porodicu uživaćete u veoma lepim trenucima u junu.

Astrološkinja Tamara Globa Ovnovima predviđa srećno leto 2023, dok će Device morati da budu obazrive

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

132 Shares
132 Shares
Share via
Copy link