Magazin Vojvodina

Psa u Srbobranu vezali za drvo i ostavili na 40°C, zadavio se kanapom pokušavajući da se oslobodi

Zadavljeni pas 1
Foto: Instagram / 192_rs

Zaista je strašno koliko nam je društvo postalo izopačeno, a prosto nas prođe jeza kad pomislimo koliko potencijalnih monstruma nas okružuje.

Gotovo svaki dan saznamo neku bizarnu i strašnu vest, koja pokazuje neljudski odnos prema životinjama, a osobe koje čine ovakva nečoveštva, verovatno ne bi ni trepnule da naude ni drugom ljudskom biću.

Pre nekoliko dana je pronađeno telo obezglavljene mačke zakopane na stadionu u Smederevu, a sada nam tužne vesti stižu iz Srbobrana.

Naime, kako prenosi Instagram stranica 192_rs, neki zlotvor je ostavio psa vezanog za drvo pored puta u ovom vojvođanskom mestu.

Nesrećnoj životinji nije bilo spasa, ko zna koliko je dugo bio zarobljen u ovom položaju pre nego što je izdahnuo u najgorim mukama, na letnjoj žegi ostavljen bez hrane i vode.

Verovatno ga je na kraju konopac kojim je pas bio vezan za drvo i zadavio, u pokušaju da se oslobodi.

Nadamo se da će monstrum koji je učinio ovo nedelo i jadnoj životinji prekratio život na ovaj način biti pronađen i adekvatno kažnjen, jer ovakvu stvar ne može da uradi normalno ljudsko biće.

Mada, iskreno sumnjamo da će se to desiti, s obzirom u kakvom je stanju pravosudni sistem i društvo u celini, jer ni ljudski život u ovoj zemlji više ne vredi mnogo.

Praktično, ostaje nam samo da se nadamo da ipak postoji karma i kosmička pravda, a nesrećnom psu želimo da počiva u miru, kada već nije pronašao sreću i dobrog vlasnika na ovom svetu.

Crna mačka bez glave zakopana na centru stadiona u Smederevu, navijači poludeli

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
217 Shares
217 Shares
Share via
Copy link