Ljubimci Magazin

Užasavajući snimak iz Beograda: Veterinari hteli da uspavaju zdravog psa, od smrti ga spasila devojka

pas

Užasavajući snimak već dva dana kruži društvenim mrežama. Naime, kako se navodi na instagram profilu “serbialive_beograd”, u jednoj veterinarskoj ambulanti u Beogradu desio se nemio događaj, kada je jedna devojka spasila komšijskog psa od uspavljivanja.

Ono što je najviše iznerviralo korisnike ove društvene mreže, jeste podatak da je pas bio potpuno zdrav u trenutku kada je doveden na eutanaziju.

Prema pisanju već pomenutog profila, osobe koje su dovele psa u ambulantu, učinile su to jer mu je vlasnica umrla, a oni “nisu našli” bolje rešenje za njega.

Sve vreme na snimku čuje se pas kako cvili, verovatno osećajući da mu sledi najgore.

Na fotografiji koju je podelila ova stranica, vidi se pas tužnih očiju koji je potpuno prestravljen.

Pas je sada na sigurnom.

Devojka koja je snimila ovaj video i spasila psa, učinila je to u poslednjem trenutku, a on se sada nalazi na sigurnom, kod nje u domu, i spreman je za udomljavanje.

Korisnici društvenih mreža nisu ostali suzdržani nakon što su videli ovaj šokantni snimak, te se ispod objave stvorila lavina komentara, a ovo su samo neki od njih:

“Kakvi smo mi to ljudi?”, “Ova devojka je heroj”, “Treba im oduzeti licencu”, “Kakav je to veterinar?”, “Svaka će te suza ovog psa stići”.

Studenti veterine spasili ljubimicu kravu Slavicu, umesto klanice uživaće na Zlatiboru

Izvor: Espreso

Čitajte Luftiku na Google vestima

12 Shares
Share via
Copy link