Ljubimci

Pas koji sam kupuje hranu u kantini je najveća zvezda kampusa (FOTO)

Labrador Negro, opšti ljubimac u Tehničkoj školi u kolumbijskom gradu Monterej Kazaneru, šokirao je studente i nastavnike kada je stao u red u kantini držeći u čeljustima suvi list.

Negro je, naime, posmatrao studente kako pružaju prodavačici novčanice i zauzvrat dobijaju hranu, pa je odlučio da i sam “obavi kupovinu”.

kuca-placa-liscem-2

Suvi list koji je pokupio na ulici izgledao mu je isto kao i ono što se daje u zamenu za đakonije u kantini pa je, zajedno s ostalim “kolegama” došao da se malo počasti.

Negro je, inače, pas lutalica kojem je kampus pre godinu dana pružio utočište i vrlo brzo se odomaćio. Slobodno šeta po kompleksu, ulazi u učionice i sobe, ali kantina mu je, bez ikakve sumnje, najdraže mesto.

Tu ga studenti redovno časte ukusnim keksićima od sira, ali Negro je odlučio da uzme stvari u svoje šape i ne čeka da se neko seti da mu plati omiljeni delikates.

Kada se pojavio s listom u zubima, prisutni nisu mogli da veruju svojim očima: Negro je strpljivo, mašući repom, čekao svoj red, i na kraju je uspeo da se “sporazume” s prodavačicom i dobije omiljeni keksić.

kuca-placa-liscem-3

Prepametni pas postao je prvoklasna senzacija, ne samo na fakultetu već i celom Montereju.

Uprava kampusa, koja je Negru obezbedila smeštaj i hranu, odobrila je da pas svoje keksiće “kupuje” najviše dva puta dnevno – da se ne bi previše ugojio.

Sećaš li se Džekija? Jeo je šta mu daš, znao je štošta i voleo te najviše na svetu

kuca-placa-liscem-5

Angelina Čakširan

Novinarka, reporterka koja za 40 godina karijere uvek stiže tamo gde drugi nisu ni pomišljali da može da stigne. I uvek donese najluđe priče, sa jednakom energijom i zanosom. Više puta nagrađivana. Doživotno rokenrol!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.9K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap