Srbija Vesti

Pileći parizer, bezalkoholno pivo i još 18 proizvoda od danas po nižoj ceni

preds
Printscreen

U maloprodajnim trgovinskim lancima u Srbiji od danas će po nižim cenama moći da se kupi 20 osnovnih proizvoda za ishranu, higijenu i kućnu hemiju.

Kupci će ove proizvode moći da nađu pod oznakom „Bolja cena“.

Proizvodi koji će od danas imati nižu cenu su: mleko, jogurt, sir beli u kriški, jabuke, krompir, testenina, pileće meso u trupu, salama u omotu, bezalkoholno pivo, sokovi, kafa, hrana za bebe, šampon i kupka za bebe, dečje pelene, šampon i kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova i deterdžent za pranje veša.

Na policama će se po nižim cenama između ostalog naći pileći parizer čija je redovna cena 399 dinara, a od danas će koštati 259,99 dinara, jogurt će umesto 164,9 dinara koštati 139,9, deterdžent za posuđe umesto 126 dinara – 69,9 dinara.

Špagete koje su koštale 75 dinara, koštaće 49,9 dinara, dugotrajno mleko umesto 109,9 od danas će se prodavati za 95 dinara.

Jeftiniji će i to za 40 dinara biti sok od jabuke i koštaće 80 dinara, krompir će pojeftiniti sa 99 na 60 dinara, domaći začin sa 70 na 50 dinara, šampon za bebe sa 107,9 dinara na 69,99 dinara, a kafa Dobro 100 grama sa 139,9 na 89,9 dinara.

Najavljeno je da će ova akcija trajati do Nove godine.

Inače, predsednik Aleksandar Vučić najavio je, povodom kritika opozicije na izbor 20 namirnica kojima će biti snižene cene i njihovog kvaliteta, da će danas sam kupiti i probati parizer.

Vučić je rekao da će se „potruditi da kupi“ u sredu jeftini parizer i da će na doručak pozvati ministre finansija Sinišu Malog i unutrašnje i spoljnje trgovine Tomislava Momirovića.

– U sredu to je doručak za nas trojicu, da vide da se mi ne igramo sa narodom – rekao je Vučić.

Šta znači košarka u zemlji jeftinog pilećeg parizera i šampona od koprive

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link