Srbija

Ovo su majka i ćerka ubijene u Rakovcu, pijani Branislav prvo presudio ženi, pa tašti

zene-ubijene-u-rakovcu
Foto: Facebook

Branislav Radić (48) iz sela Rakovac kod Beočina sinoć je, kako se sumnja, nakon svađe ubio svoju bivšu suprugu Draganu Radić (47) i njenu majku Nadu Četnik (74).

Zločin se dogodio u porodičnom domu majke i ćerke, nakon što je došlo do svađe među bivšim supružnicima, piše Kurir.

– Sumnja se da je pomahnitali Branislav došao na vrata kuće, da je uredno prošao pored njihovog psa koji čuva dvorište jer ga životinja poznaje i nije lajao. Ubrzo je Branislav koji je, navodno, bio pod dejstvom alkohola počeo da lupa na vrata, sve se treslo… Vikao je i pretio da će ih ubiti – navodi izvor i dodaje:

– Iako su nesrećne žene pokušale da ga odvrate i da ga oteraju nisu uspele u tome, jer je on u međuvremenu razvalio ulazna vrata. U prvoj sobi je bila njegova supruga Dragana i nju je izbo nožem, a onda je njena majka iz druge sobe pokušavajući da je odbrani zadobila brojne ubode po telu.

Od zadobijenih povreda i jedna i druga su preminule na licu mesta, a osumnjičeni je mirno sedeo i čekao policiju da ga uhapsi. Policija je pronašla dva krvava tela, kao i nož kojim je počinjen zločin.

Branislav Radić je odranije poznat policiji zbog kafanskih tuča, kao i nasilja u porodici.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog zločina. Osumnjičenom je doređeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu koje je potom sudu predložiti zadržavanje do 30 dana.

Muškarac u Rakovcu ubio bivšu suprugu i njenu majku, sam pozvao policiju i predao se

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link