Horoskop Horoskopski znakovi

Ovna, Vodoliju, Strelca i Devicu u 2021. čeka ljubavna avantura o kakvoj nisu ni sanjali

Kraj 2020. godine je savršeno vreme da sve ono što nas je mučilo i u čemu smo „fulali“ ostavimo iza sebe. Nova godina je idealna prilika da se okrenemo prema novim prilikama i mogućnostima. Ovnovi, Device, Strelčevi i Vodolije imaće dobre izglede da u 2021. godini pronađu pravu ljubav, ali moraće malo da porade na sebi.

Ovan

Ovaj znak Zodijaka će nekoga da upozna u 2020. godini, ali samo ako je voljan da uspori i vodi duboke razgovore.

Oko 3. januara, Mesec prolazi kroz Ovna i to je prilika ‘teškim’ Ovnovima da omekšaju i pokažu ranjivu stranu svog srca i duše.

Ovan obično juri kroz život i usredsređuje se na svoje ciljeve i dnevni red. Retko kad uspori dovoljno dugo da bi pronašao partnera ili razmišljao o sigurnosti.

Trebalo bi da izađe iz svoje zone komfora i otvori se nekome ko pokazuje interesovanje za njih. Ako izbegavaju da vode teške razgovore, mogli bi se iznenaditi vezom koju će uspostaviti.

Naime, s novim partnerom će jako otvoreno pričati i lako ga upoznati.

Devica

Zahvaljujući Jupiteru, Device će imati više sreće u pronalaženju nove ljubavi. Osim toga, čeka ih i puno zabave.

Pronalazak partnera mogao bi biti jednako jednostavan kao i započinjanje razgovora sa strancem. Naročito ako izađu iz svoje zone komfora.

Ako lako uplove u novu vezu, ne treba da se nadaju previše kako se ne bi razočarali.

Nova veza će najverovatnije za njih biti dobra zabava, a retko ko će ući u trajniji odnos.

Za sve što im se dogodi, Device bi trebalo da misle na trenutak i raduju se tome.

Strelac

Zahvaljujući Marsu, Strelac će godinu započeti sa romansom.

Već 3. januara Mars će ući u znak Strelca, što sa sobom nosi dodatnu vatru, uzbuđenje i avanturizam. Prštaće od flertova, a od njih zavisi kako će se ta veza razvijati.

Ako žele samo kombinaciju, tako će i biti, mada postoji šansa da neozbiljna romansa preraste u nešto ozbiljnije. U svakom slučaju dobro će se zabaviti.

Vodolija

Kad uđemo u 2020. godinu, planeta ljubavi, Venera, naći će se tačno usred svog tranzita kroz Vodoliju. To će pripadnike ovog znaka pokrenuti da više vole sebe, ali i da se zaljube u drugu osobu.

Ovo može biti novo iskustvo za njih, jer oni obično žele da rade sve po svom i retko razvijaju vezu. Ali ako je trajan odnos ono što žele, lako će ga ostvariti u ovoj godini. Samo treba da shvate da treba da puste ljude u svoj život.

To možda može biti teško, ali će na kraju biti veoma srećni.

Godišnji horoskop za 2020. godinu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.2K Shares
2.2K Shares
Share via
Copy link