Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan u vezi i krevetu

Ljubavni zanos s Ovnovima nikad nije dosadan, već naprotiv strastven i uzbudljiv. Oni su dobri ljubavnici i znaju uvek šta rade.

Njihova strastvena vatrena narav, i spremnost da istražuju nove stvari čini ih vrlo zanimljivim ljubavnicima!

Takvi su uopšte Ovnovi: prvi znak horoskopa, vatreni znak kojim upravlja Mars, puni su energije koju jednostavno moraju negdje utrošiti. A gde? Pa to njima barem nije problem, jer je krevet na vrlo visoko na listi zabavnih aktivnosti!

Omiljeni položaji Ovnova

Do sada ste već stvorili određenu sliku o Ovnovima, pa vas verovatno neće iznenaditi što vole upravo one položaje u kojima mogu pokazati dominaciju.

Rado će preuzeti inicijativu, a kad od partnerke čuju predlog koji im se sviđa (doduše njima će se svideti gotovo sve) neće pobeći od izazova. Živelo eksperimentiranje, dole dosada!

Negativna strana Ovnova može biti njihova sebičnost. Svoje će želje i potrebe staviti na prvo mesto, a to se neće svideti svakome: zapravo svideće se najviše onim partnerima koji su izrazito u slabijem ili jačem osećaju potčinjenosti.

Nepredividost Ovna

Sad kad znate što možete očekivati od njih, na vama je da razmislite odgovara li vam takva veza. Neke će karakter Ovnova oduševiti spontanošću i nepredvidljivošću, dok će odbiti one koji više cene smirenost i pouzdanost koju je od Ovnova nerealno očekivati!

Ali stavimo ruku na srce – pa kome je još uopšte do smirenosti kad se radi o tako vatrenoj temi kao što je krevet? A kad se još prisetimo i da ko ne rizikuje – ne profitira, šta onda još reći nego: živela ovnovska vatrenost!

Žena Ovan

Ovnovi žene u krevetu pristupaju direktno i potpuno otvoreno jer je njima to jedna od najvažnijih, ako ne i najvažnija stvar u vezi. Zbog toga, ako ženi Ovnu ne odgovarate na taj način, teško ćete je zadržati uz sebe! Međutim, sretnici koji u tome ipak uspiju jako dobro znaju da ova dama često sama inicira  odnose, da je zaista vatrena ali i da se u trenu može transformirati u pravu mazu. Ženskim Ovnovima najbolje odgovara položaj kada je ona na muškarcu i kada vodi igru.

Muškarac Ovan

Iako ga se smatra jednim od najboljih ljubavnika u Zodijaku, muškarac Ovan zna imati nezgodnu manu – često ne misli na svoju partnerku. Njih krasi velika energija koju ponekad koriste prebrzo i presnažno, ali to nije ništa što se ne bi moglo korigirati uz malo (oprezne) kritike. S druge strane, u vezi s Ovnom ne morate strahovati od tabua: oni su raspoloženi za krevet bilo kad i bilo gde, a nisu izbirljivi ni po pitanju poza.

Ako vam Blizanac kaže „volim te“ budite jako oprezni, srce vam može biti slomljeno

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

97 Shares
Share via
Copy link