Horoskop Horoskopski znakovi

Ako vam Blizanac kaže „volim te“ budite jako oprezni, srce vam može biti slomljeno

Kada vam Blizanac izjavi ljubav ne zanosite se, jer su to reči koje pripadnici ovog znaka olako izgovaraju. Reči „volim te“ njima su svakodnevica i ne znači im mnogo. Ukoliko Blizanca u bilo kom trenutku podsetite na izrečeno, on će se praviti lud kao da to nikada nije izgovorio.

Ako se i seti da vam je izjavio ljubav, reći će da se samo šalio. Njima treba puno vremena da se vežu, jer iznad svega najviše vole sebe. Ono što je sigurno – sa njima u vezi ne može da vam bude dosadno. Znaju da budu duhoviti, zabavni, avanturisti, zanesenjaci, ali vezivanje i brak im teško idu od ruke, piše portal Noizz.

Blizance smatraju majstorima flerta i koketiranja. Oni su najuspešniji prosci i udvarači. Nisu otovoreni za veliku i stalnu ljubav. Vole neobaveznu pustolovinu, a manje brak i čvrste veze.

Blizanci su skloni promeni partnera zbog malog ili nikakvog razloga. Oni ne traže toliko ljubav kao prijateljstvo i intelektualno slaganje i skloni da za svog bračnog partnera izabreru osobu stariju od sebe. Retko su spremni i na žrtve za porodicu.

Ako se zaljubite u Blizanca, budite jako pažljivi, jer uvek preti opasnost da će vam slomiti srce. Čak i kada to radi na svoju štetu. Može da pati zbog toga što niste zajedno, da se kida u sebi, ali ne bi to priznao ni pod najvećim mukama. Bilo kako bilo, pre nego što im kažete čarobne reči – tražite pravnu potvrdu.

Žena Jarac je najjača žena Zodijaka i svakog muškarca će učiniti boljim

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

250 Shares
250 Shares
Share via
Copy link