Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Strelac i Jarac su rođene vođe i autoriteti, a njihova je uvek poslednja

mocan muskarac

Svatko želi da bude uspešan u životu. Onog momenta kada takvu želju imamo, možemo reći da se na nebu javlja planeta koja nam šalje taj signal. Kako bi osoba bila moćna, slavna, jaka, popularna, uspešna mora imati bar tri planeta koje je krase i daju toliku moć.

Za opšti uspeh najvažnija je planeta Jupiter. Pored Jupitera moramo imati energični Mars koji pokreće motor, daje volju i naravno – Saturn bez kojeg nema ništa jer ako nema discipline i strategije, sve pada u vodu.

Tako da listu najuspešnijih horoskopskih znakova čine…

OVAN – predodređen za vođu

Ovan je pre svega hrabar znak. Entuzijazam i odlučnost koje on ima, retko ko poseduje. Kod Ovna je posao jednostavno završen. Šta god da dobije u životu da učini, odluči, on je neko ko to radi bez ikakvih problema i dvoumljenja. Njegova harizma se ogleda pre svega u osobini jednog heroja koji voli da pobedi. Do kraja, pa čak i život dati svoj – on je tu neustrašiv.

Ovan je klica koja probija. Dok je Bik znak koji daje oplodnju, a Blizanci komunikaciju, Ovan ima zadatak da probije led i ide dalje. Zbog toga među Ovnovima uglavnom imamo vođe, šefove, direktore koji ne miruju od trenutka kada uđu u firmu. Dovoljno je da prođu pored vas pa ćete u vazduhu osetiti tu energiju. Ako nešto obeća, onda će to i ispuniti, ali isto to očekuje i od svog saradnika.

Najviše mrzi izdaju, laž i malodušnost. Ovan je doktor hirurg, građevinski inženjer, građevinski radnik, vojnik, časnik, vojskovođa, glumac i najbolji komičar poput Charlie Chaplina. Ovan je ljubavnik poput Casanove ili političar koji je tada te davne 1960. godine pomaknuo sednicu Ujedinjenih naroda tako što je svojom cipelom udarao o sto i pokazao svoju moć i uticaj – Nikita Hruščov.

Kako god, ako se nađete blizu ovog znaka, znajte da nema spavanja. Pripremite se na rad i dajte poslednji atom svoje snage jer ćete jedino tako uspeti da pobedite, ali i da zaradite bodove kod svog šefa u firmi ili životu uopšte.

STRELAC – optimista, aristokrata

Planeta koja vlada ovim znakom je Jupiter. Tamo gde se on nađe u našoj natalnoj karti, tu imamo sreće. Ovaj znak kao i planeta vladar predstavljaju moć, uspeh, uživanje, pomoć Boga na dlanu. Onda kada se najmanje nadamo, Božja ruka se spusti na nas i izbavljenje dođe. Mi ga zovemo čudo, a u religiji je to volja Božja.

Strelac je znak sreće, veselja, egzotike, voli hranu, piće, putovanja, muziku, bori se protiv nepravde, vlada ljudskim pravima, prijateljstvo mu je imperativ, iz toga sve izvlači. To je mlad duh, lepog estetskog izgleda, sportske građe, voli plemenite sportove, pa će tenis biti jedan od najomiljenijih.

Strelac je otmen, aristokrata, ponekad buntovnik, poštuje tradiciju ali ipak ide svojim putem. Strelac je sveštenik, astrolog, prorok. Velike nagrade, medalje, vojne zasluge upravo proističu iz jakog Jupitera. Kako bi bili prvak u sportu ili pobednik u ratu, morate imati jakog Jupitera u natalnom horoskopu.

Strelac nije lak znak za saradnju, zna biti strog i ohol. On takođe kažnjava, ali je to više neugodno nego totalno tragično. Za nekog ko je po prirodi hedonista, nema veće kazne nego biti bez užitaka i novca. Životni apetiti ovog znaka su veliki, ali se oni i ostvare.

Tipične zvezde ovog doba su muzičke legende poput Frank Sinatre ili Tine Turner koji su pravi predstavnici svog znaka, ali i uspeha koji su postigli, koji traje. Onaj ko veruje u sebe, njemu se vrata otvaraju.

JARAC – despot, vlast, autoritet

To je znak bez kojeg se jednostavno ne može zamisliti uspeh. Koliko god stare, drevne knjige govore o vladaru ovog sa zvežđa sve najgore – Saturnu, to je planeta od koje počinje svet. Kamen na početku, a biće kamen i na kraju sveta.

Kakogod, Jarac se čak smatra jednim od najuticajnijih znakova u zodijaku. Prirodno deseto polje ili zenit, vrh, neba pripada ovom znaku. Baš kao što je i u Kabali deset vrhovni broj ili Bog.

Jarac je pre svega znak discipline, moći, uspeha i ako neto hoće biti uspešan, onda mora ići tom strujom. Rad, obuka svojih radnika, disciplina, strategija su osnovne osobine. Jarac nije znak koji se boji stresa ili gubitka posla jer njemu to prirodno pripada. Kao što Raku prirodno pripada da ima veliku kuću i decu, tako je Jarac predodređen da bude autoritet.

Njegov put je težak jer je to znak karme, iskustva iz prošlosti i prošlih inkarnacija. Nije lako biti rođen u ovom sazvežđu, ali ako se lekcije Saturna savladaju i ako slušate svog mučitelja i učitelja Saturna, onda ćete prirodno izrasti u vrhovnu osobu.

Uspešan je doktor, hemičar, biolog, političar, advokat, astronom, bankar, trgovac nekretnina, kompozitor, pevač. Možda jedan od najsnažnijih predstavnika ovog znaka je muzička legenda Elvis Presley.

On je jedan od retkih Jarčeva gde Saturn daje ogromno materijalno bogatstvo, ali gde ga njegov Jupiter uništava kroz hedonizam i narkotike, i gde napušta svojim lakim životom Saturna, odnosno disciplinu, red te umire…

Izvor: Darka Cvetković/astrousluge.com

Bik, Rak i Ribe rađaju se sa dušom anđela i njihova misija je da svet učine boljim

424 Shares
424 Shares
Share via
Copy link