Horoskop Horoskopski znakovi

Za Ovna i Jarca ovo će biti najgori novembar u životu

Novembar će biti pravi miks emocija i događaja za sve pripadniek Zodijaka, ali nekako će najturbulentniji biti za samo dva rogata znaka – Ovna i Jarca.

Intenzivna energija Škorpije koja se oseća u ovom mesecu dovešće do intenziviranj romantičnih veza. Posebno će biti zanimljivo 7. novembra kada je Mlad mesec u Škorpiji.

Planete su spremile dosta promena ovog meseca. Pored ova dva znaka na udaru će biti i Rak i Vaga, ali ne tako jako kao Ovan i Jarac.

Ovan

Vama će novembar da postavi neke barikade na putu i moraćete da promenite planove nekim novim. Što više budete pokušavali da se vratite na put, to će vam biti teže da se držite plana.

Kako biste uspeli da izađete na kraj sa nevoljama moraćete da se povinujete Škorpiji.

Deo nevolja izaziva i retrogradni hod Merkura. Tokom prve polovine meseca, dobro čuvajte vaše podatke, tri puta proverite šta potpisujete i dobro razmislite pre nego donesete neku odluku.

Ovo je vreme kada signali mogu da budu pomešani, kada se tehnologija kvari i konflikti se pooštravaju.

Jarac

Ponekad, kako bi sve došlo na svoje mesto morate malo da se prizemljite. Za vas je novembar priprema za 2020. godinu i to može da vam liči na naporan i dugotrajan posao.

Važno je da znate da odluke koje sada donesete određuju vaš put u 2019. godini. Ovo znači da ćete mesec koji je pred vama morati da “pokidate” i da se trudite iz petnih žila.

Ovog meseca je u fokusu naporan rad. Stvari koje ćete dobijati doći će vam samo pošto se dosta potrudite, retko kad pukom srećom.

Ako vas sve ovo čini smoreniam i nervoznima, zapamtite da to što možete sami da utičete na događaje u vašem životu jeste zapravo blago.

Za ovih 6 znakova Zodijaka počinje najlepši period u životu i trajaće čak 5 godina!

Izvor: Telegraf

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

komentar

Klikni da objaviš komentar

276 Shares
276 Shares
Share via
Copy link