Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2019. godine

Ovan u napetom odnosu sa partnerom, Bik se menja na svim životnim poljima, Blizanci brinu zbog finansija, Rak rešava stambeno pitanje, Lav u velikoj ljubavi, Devica nema kontrolu nad situacijom, Vaga treba da se pazi povreda, Škorpija povučena u sebe, Strelca očekuje zaokret u karijeri, Jarac na distanci od prijatelja, Vodolija razmišlja o novom poslu, Ribe kreću novim putem. Saznajte šta vam još donosi horoskop za mesec novembar 2019. godine.

Horoskop za novembar 2019.

Ovan

Posao

I dalje ćete tokom novembra odnosno, u prve tri nedelje meseca biti usmereni na međuljudske odnose kada je teritorija posla u pitanju. Sa druge strane vrlo ste energični u zastupanju svojih stavova i nećete dozvoliti da vas neko ili nešto natera da ustuknete. Pored toga, mogući su prekidi raznih ugovora ali isto tako i razmišljanje o sklapanju novih.

Sa obzirom na to da je tranzitni Merkur retrogradan u znaku Škorpije preporuka je da nove poduhvate ostavite za decembar a da se trenutno bavite obavezama koje su u toku ili da posvetite pažnju odnosno da preispitate ono za šta mislite da je regulisano i završeno.

Što se tiče finansija sve vreme stagnirate odnosno dinamika prihoda nije onakva kakvu ste očekivali. Tranzitni Merkur se nalazi u vašem prirodnom osmom polju što znači da je misao okrenuta ka kreditima i pozajmicama što ćete pokušati regulisati.

Neki pripadnici vašeg znaka će biti u prilici da vrate neka svoja dugovanja a pored toga ovo je period kada će neko od bliskih osoba, moguće čak i partner zatražiti vašu podršku u finansijskom smislu.

Ljubav

Na polju ljubavi zauzeti pripadnici vašeg znaka do devetnaestog novembra su u napetom odnosu sa voljenom osobom a to je nešto što se nastavlja od oktobra.

Pojedini ovnovi će odlučiti da stave tačku na partnerstvo jer su izgubili strpljenje za održavanje harmonije i balansa ili će jednostavno postaviti ultimatum suprotnoj strani na kojoj će biti da odluči šta će dalje.

Slobodni pripadnici vašeg znaka se interesuju za osobu koja je nedavno prekinula ozbiljnu relaciju, ovo je neko ko je najverovatnije rođen u vazdušnom znaku i sve vreme pokušava privući vašu pažnju.

Vi ste zainteresovani bar što se tiče samog početka samo za avanturu pa ćete biti otvoreni i direktni.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja u novembru je sigurno da će vam nedostajati energije zato je neophodno da jedan deo vremena odvojite za odmor i relaksaciju i da izbegavate stres.

Proverite urinarni trakt.

Ne želite da se zamerite Blizancima, Lavovima i Škorpija, jer njihova osveta može biti strašna

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

677 Shares
677 Shares
Share via
Copy link