Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Blizanci, Vaga i Vodolija spasiće se iz toksičnih veza, april 2024. donosi ljubavni preporod

devojka-horoskop-toksicne-veze

Bliži se najvažniji astro događaj u 2024. godini, a pojedini znaci Zodijaka suočeni su sa radikalnim odlukama koje moraju doneti rano.

Naime, Jupiter će ući u Blizance 25. maja 2024. godine, kada će se promeniti sektor odnosa i partnerstva.

Međutim, neki znaci su više pogođeni, a efekti se osećaju već sada. Do maja 2024, ovi znaci će morati da preduzmu mere, posebno ako oko sebe imaju ljude koji su toksični.

Ovan

Ako postoji veza koja vas sprečava da rastete, razvijate se ili koja vam donosi više stresa nego sreće, vreme je da preduzmete akciju. Jupiter će osvetliti aspekte komunikacije i učenja, olakšavajući tako mentalnu jasnoću i širu perspektivu.

Kraj marta će za vas predstavljati početak velike promene, koju ćete osećati do kraja maja. Ovog proleća dobijate mnogo znakova da treba da budete hrabri i da uzmete svoj život u svoje ruke.

Blizanci

Ulazak Jupitera u vaš znak može biti trenutak duboke transformacije. Zvezde vas pripremaju za ovaj trenutak pre dva meseca, izbacujući iz vašeg života ono što vas boli. Ako određeni ljudi iznenada nestanu i ne razumete šta se dogodilo, najverovatnije je tako i trebalo da bude, da biste došli do sledeće faze svog razvoja. Jupiter planeta sreće svojim darovima priprema teren da uživate.

Ovog proleća dobijate mnogo prilika i ličnog rasta, posebno u aprilu i maju 2024, a prekid toksičnih veza može biti prvi korak ka ispunjenijem i srećnijem životu.

Vaga

Kada Jupiter uđe u Blizance, to će osvetliti aspekte koji se odnose na partnerstvo i posvećenost. Zato je period koji je prethodio ovom događaju važan za jasno definisanje vaših veza sa drugima. Ko donosi dodatnu vrednost vašem životu, a ko toksičnost? Blizanci su povezani sa putovanjima i međunarodnim vezama.

Ako planirate da se preselite u inostranstvo saznajte da li vas nešto (ili neko) koči da biste ispunili svoje želje.Vreme je da svoje prioritete stavite na prvo mesto. Ako to uspete, mesec maj će vam doneti najbolje vesti.

Vodolija

Ovo je važna godina za vas. Pluton je u vašem znaku od januara i pomaže vam da evoluirate iz dana u dan. Jupiter će uticati na vaše finansijske i karijerne oblasti tokom 2024. godine. On priprema teren za prelazak u Blizance, jer ćete tada doživeti promenu koja će vas iznenaditi,.

Uverite se da imate samo ljude oko sebe koji vam pomažu da rastete u ovom sektoru. Vodite računa da okončate toksične veze koje zaustavljaju vaš rast. Imate hrabrosti da sledite svoje srce i odustanete od onoga što vam više ne služi. Jednom kada napravite ovaj korak, bićete iznenađeni koliko radosti i sreće može unesti u svoj život, piše sajt Andreea Raicu.

Izvor: Sensa

Tamara Globa otkriva koji će se znak Zodijaka u aprilu 2024. godine “rasturiti” od para

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
169 Shares
169 Shares
Share via
Copy link