Horoskop

Ovan, Blizanci i Ribe do kraja februara 2023. ostvariće sve želje, stiže novac, ali i promene u ljubavi

dnevni horoskop devojka zima

Preostali vreme do kraja februara biće posebno uspešno za Ovna, Blizance i Ribe. Ova tri znaka biće miljenici Fortune. Doći će do novčanog dobitka, a desiće se i promene na emotivnom planu.

Ovan

Ovo je period za akciju i započinjanje novih poslova. Sve što započnete razvijaće se mnogo brže nego inače, a sve što poželite lakše će vam dolaziti u ruke. Komunikacija sa saradnicima i partnerom je odlična. Iskoristite ovaj period do kraja februara, ne budite pasivni, piše Naj Žena.

Blizanci

Astrolozi predviđaju Blizancima veliku sreću u 2023. godini, a ovo je period kada sve njihove želje polako počinju da se ostvaruju. Situacija na poslu će postati značajno stabilnija. Smeši vam se povišica, nasledstvo ili dobitak koji inače ne biste očekivali. Fokusirajte se samo na lepe i pozitivne stvari, jer je ovo vaše vreme.

Ribe

Ovaj period će biti u znaku ljubavi. Mnoge Ribe će uploviti u novu vezu ili brak. Novac i uspeh dolaze preko partnera. Ipak, biće vam neophodno da budete sami u ovom periodu kako biste doneli značajne odluke. Slušajte svoje srce.

Bik i Rak u februaru 2023. kupaće se u parama, uzdići iz pepela i krenuti putem uspeha

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

167 Shares
167 Shares
Share via
Copy link