Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Blizanci, Rak i Vodolija najčešće razviju mentalne bolesti, ali ima leka

mentalne bolesti

Stručnjaci za astrologiju uvereni su da pojedini znakovi Zodijaka imaju veće sklonosti ka razvijanju mentalnih bolesti, ali u isto vreme nude i rešenje

To su ova 4 znaka:

Ovan

Najslabiji delovi tela osoba rođenih u znaku Ovna su glava, mozak, oči, nos, vilica, cirkulacija, srce, bubrezi i reporuktivni organi. Ovnovi imaju naviku da svoju energiju troše nekontrolisano, pa su podložni povredama, zapaljenjima, akutnim infekcijama, visokoj temperaturi i lošoj krvnoj slici, ali i mentalnim bolestima.

Najviše im prija svež vazduh, poravak pored mora ili bilo koje vode. Za njih je to najbolji lek.

Blizanci

Delovi tela u najvećem riziku kod Blizanaca su ramena, ruke, prsti, pluća, štitna žlezda, a posebno je osetljiv nervni sistem. Skloni su bronhitisu i astmi, ali i neurozama i zapaljenjima mozga, zbog kojih može doći do razvoja mentalnih poremećaja. Skloni su i hipohondriji.

Najbolji lek za Blizance je balansirana ishrana i aktivnost koja oslobađa od mentalnog stresa.

Rak

Rakovi su rođeni gurmani, pa su im digestivni organi uvek slaba tačka, a moraju da paze i na pluća i jetru, koji su takođe veoma osetljivi. Rakove izuzetno pogađa šta se dešava oko njih, što se ogleda u njihovom emocionalnom stanju i poremećajima koji se na kraju mogu razviti iz njega. Veoma su skloni depresiji, histeriji i naslednim mentalnim bolestima.

Najbolje se oporavljaju na planinskom vazduhu okruženi voljenim osobama.

Vodolija

Ekstremiteti, srce, krvotok i respiratorni trakt slaba su tačka Vodolija, a posebno je osetljiv mozak. Za ovaj znak tipične bolesti su anemija, oboljenja krvnih sudova, migrene, ali i neuralgije i mentalni poremećaji. Za dobro fizičko i mentalno zdravlje, Vodolija mora da jede puno mesa, vitamina i minerala, i da jede redovno.

Organizam Vodolije odlično odgovara na biljke i homeopatske lekove, a najbolji lek za njih je dug i kvalitetan san, piše Stil.

Volite da grickate? Ovih 6 znakova za svaki kilogram viška mogu okriviti horoskop!

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

167 Shares
167 Shares
Share via
Copy link