Horoskop Horoskopski znakovi

Volite da grickate? Ovih 6 znakova za svaki kilogram viška mogu okriviti horoskop!

grickanje

Ako volite da grickate i zaista uživate u hrani, a uz to vam se i pomalo “lepi” velika je verovatnoća da pripadate jednom od ovih 6 znakova Zodijaka.

Ovi horoskopski znakovi su pravi hedonisti kada je hrana u pitanju i neretko su skloni gojenju. Smršati zaista nikome nije lako, ali da li vam je nekada palo na pamet da baš astrologija može da vam bude izgovor?

Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima mnogo vole da jedu. Pravi su gurmani ili su slatkousti, a u svakom slučaju, iskreno uživaju u hrani, piše Telegraf.

Ovan

Strastveni Ovan voli da zapoveda i želi da sve bude tačno onako kako je zamislio. Ako iz nekog razloga njegovi planovi propadnu, on kreće putem samouništenja i sreću pronalazi u hrani. U roku od samo nekoliko dana može da se ugoji.

Bik

Kada partner kaže Biku da treba da vodi računa o tome koju hranu jede, on se oseća uvređeno. Bikovi imaju urođenu tvrdoglavost, pa ih takve primedbe samo podstiču da jedu više.

Rak

Rak često nema mentalnu snagu da se nosi sa izazovima koje postavlja život za koji se zna da se sastoje, ne samo od lepote i radosti. U takvim okolnostima frižider mu postaje glavni saveznik, kao i uteha i spasitelj.

Vaga

Budući da je hedonista, Vagu privlači hrana jednostavno po prirodi. Predstavnici ovog znaka nisu upoznati sa  umerenošću – ni u hrani ni u trošenju novca.

Strelac

U osnovi, Strelac ni u čemu nema granice. Ponekad troši energiju, a ponekad se opusti i voli da bude lenj, a tada njegov najbolji prijatelj postaje hrana.

Ribe

Ribe su najdepresivniji znak Zodijaka. Kad im se čini da su ih svi napustili i da je njihova sudbina nemilosrdna, počinje svoju tugu da leči ukusnom hranom u neograničenim količinama.

Evo šta svaki znak zodijaka čini zaista srećnim! Device se raduju sitnicama, Jarčeve usrećuje poštovanje

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

69 Shares
Share via
Copy link