Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Bik, Škorpija i Vodolija biće glavne zvezde proleća 2023, čeka ih bogatstvo i uspeh

devojka-sesir-prolece

Proleće je pred vratima i kao po pravilu nosi novu energiju, polet i romantična osećanja.

Astrolozi predviđaju da će ovog proleća sve znakove Zodijaka pratiti dobra sreća, ali zvezde će posebno biti naklonjene baš ovih horoskopskim znacima…

Ovan

Generalno ova godina je srećna za Ovnove, a oni će povoljnosti posebno osetiti na polju finansija. Planeta Jupiter, koja vlada srećom i bogatstvom, nalazi upravo u Ovnu, otud i tolika sreća za pripadnike ovog vatrenog znaka. Ovnovi su hrabri i samouvereni, a ovog proleća će te njihove osobine biti posebno izražene.

Smeše im se izuzetni projekti, napredak u karijeri, a neki će čak postati poznati. Ovo nije vreme kada treba da sumnjate u sebe. Osluškujte intuiciju i ne dozvoljavajte da vas pokolebaju tuđa mišljenja.

Bik

Naredni period za Bikove može da bude i stresan i naporan, ali će oni iz istog isplivati snažniji. Ako ste pripadnik ovog horoskopskog znaka dozvolite sebi da se odmorite i prepustite sitnim radostima. Promena perspektive će doneti nove prilike,ali i nove spoznaje.

Vreme je za nove aktivnosti, novi kurs ili biznis. Vaša energija će se promeniti, pa ćete na sve gledati pozitivnije, a to će definitivno doneti i rezultate.

Škorpija

Izuzetan period za napredovanje i realizaciju novih projekata. Škorpijama će se naredni period isplatiti, a dobiće i podršku od svojih bližnjih.

Predstavnici ovog horoskopskog znaka će uživati u svakom novom danu. Ne ustručavajte se da promenite radno mesto ako vam neko ponudi. Ovo je idealna prilika za promene i učenje novih stvari.

Vodolija

Ekscentrična Vodolija konačno će pronaći način da svoje ideje naplati. Isplatiće im se rad i trud, a dobiće veliku podršku od prijatelja i u radnom okruženju.

Vodolije u ovom period imaju izražen fokus i uspeh im je prioritet. Ako istraju i niko drugi im ne zaokupira pažnju, uspeh im je zagarantovan.

Izvor: Najžena

4 horoskopska znaka u kojima se najčešće rađaju serijske ubice

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.6K Shares
2.6K Shares
Share via
Copy link