Horoskop Horoskopski znakovi

4 horoskopska znaka u kojima se najčešće rađaju serijske ubice

serijske ubice

Jednako je fascinantno i zastrašujuće razmišljati o tome šta nekoga natera na počinjenje najstrašnijih zločina, a zanimljivo je i saznati o zajedničkim osobinama koje dele neki od najpoznatijih serijskih ubica.

Ako stvari poput porodične istorije i problema s ponašanjem koreliraju s kriminalnim sklonostima, onda i astrologiju možemo povezati sa serijskim ubicama.

Uostalom, astrologija može rasvetliti sve različite aspekte naših života i osobnosti, pa zašto je ne bismo mogli primeniti i na serijske ubice?

Gledajući astrologiju serijskog ubice, važno je napomenuti da je potrebno mnogo više od horoskopskog znaka da natera nekoga da počini takve strašne zločine. Zapravo, u svakom horoskopskom znaku rođen je barem jedan ubica. Međutim, postoje mnoge psihološke osobine uobičajene među serijskim ubicama koje bi se mogle uskladiti s određenim snagama i slabostima horoskopskih znakova.

Serijske ubice obično su vrlo harizmatične jer su naučili i usavršili umetnost magnetiziranja ljudi – to je mreža koju stvaraju kako bi privukli ljude, naveli ih na poverenje i potencijalno ih izneverili. A nedostatak empatije, kao i ravnodušnost prema okrutnosti još su neke od uobičajenih osobina serijskih ubica.

Iako nije tačno reći da je verovatnije da će bilo koji horoskopski znak počiniti niz ubistava za razliku od nekog drugog znaka, zanimljivo je razmotriti astrologiju serijskih ubica i neke od faktora koji su zajednički njihovim natalnim kartama.

A u nastavku saznaj koji su najčešći horoskopski znakovi među serijskim ubicama.

Ribe

Promenjivi vodeni znak Riba zaslužan je za neke od najpoznatijih serijskih ubica u novijoj istoriji – što je iznenađujuće, s obzirom na to da ih se često smatra jednim od najosetljivijih i najnežnijih znakova. Ribe su poznate po dubokim osećajima, kreativnom duhu i ljubavi prema sanjarenju. One imaju prirodnu vezu s duhovnošću, kao i gotovo psihičku razinu intuicije. Međutim, osetljivost Riba takođe bi mogla uzrokovati da ih se vrlo lako povredi.

– Serijski ubice Ribe notorno su mračni i odvojeni od stvarnosti, a mnogi od njih takođe koriste okultne prakse u svojim ubistvima. Takođe vidimo veliki trend zloupotrebe opojnih sredstava pre nego što počine svoja kaznena dela – za Bustle je rekao astrolog Shawn Engel.

A najozloglašenije serijske ubice rođene u znaku Riba su Richard Ramirez, John Wayne Gacy, Aileen Wuornos, Donald Henry Gaskins i Dennis Rader.

Blizanci

Promenjivi vazdušni znak Blizanci poznati su po brzom razmišljanju i oštroumnim razgovorima, a njima vlada planeta komunikacije Merkur. No, u slučaju ovih serijskih ubica rođenih u znaku Blizanaca, moguće je da im je njihov šarm pomogao u tome da se približe žrtvama i lakše sakriju svoje zločine od drugih.

– Budući da su Blizanci znak blizanaca, mnoge serijski ubice u ovom znaku žive dvostrukim životom – rekao je Engel.

Blizanci nisu nepošteni, ali njihovo znanje s rečima i sposobnost razmišljanja moglo bi im pomoći da brže i uverljivije od drugih smisle izgovore ili objašnjenja. Ako su spremni lagati ili ulepšavati istinu kako bi se izvukli, možda će im biti lakše prevariti svoje žrtve.

Poznate serijske ubice rođene u znaku Blizanaca su Peter Sutcliffe, Jeffrey Dahmer i David Berkowitz.

Strelac

Strelac je promenjiv vatreni znak koji ceni slobodu, putovanja i znanje. Strelci su željni uzbuđenja i poznati su po tome što su spontani i vole rizikovati.

Međutim, ponekad avanturistički duh Strelca može dovesti do nesmotrenosti. Neki od najozloglašenijih ubica rođenih u znaku Strelca, poput Teda Bundyja i Larryja Eylera, putovali su preko više državnih granica kako bi počinili svoje zločine.

– Serijske uboce Strelci su haotični i prilično mnogo putuju. Na primer, Ted Bundy je ubio u sedam američkih država – rekao je Engel i dodao da je Eyler priznao da je počinio ubistva u pet različitih država.

Osim njih, poznate serijske ubice rođene u znaku Strelca još su i Dennis Nilsen i Rosemary West.

Devica

Promenljivi zemljani znak Device poznat je po tome što oštro promatra, usmeren je na detalje, organizovan je i uredan – sve to Device čini ljudima koji vole pomoći. Međutim, upravo ti isti kvaliteti teoretski bi im mogli omogućiti da temeljitije isplaniraju zločin i učinkovito prikriju zločine.

Devicama vlada logički Merkur, što ih čini prirodno dobrima u planiranju, zakazivanju i mapiranju detalja svega što rade – bez obzira jesu li njihova dela altruistična ili ne.

– Serijski ubice Device izuzetno su pedantne. Oni ili znaju prikriti svoje tragove dugom karijerom, ili prikazuju svoje žrtve na način koji šalje poruku – rekao je Engel.

A najpoznatije serijske ubice rođene u znaku Device su Albert DeSalvo, Richard Angelo, Ed Gein i Gerald Stano.

Izvor: RTL

Blizance, Strelca i Jarca čeka najbolje proleće ikada, naredni meseci promeniće im život

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

114 Shares
114 Shares
Share via
Copy link