sfw-novembar-novisad
Foto: Dražen Žigić ©
Dogadjaji Lifestyle

Otvaranje nacionalne nedelje mode oduševilo Novosađane

Revijama pod nazivom “Heroes” je zvanično otvoren još jedan Serbia Fashion Week. Na grupnoj reviji u Fabrici SKCNS priliku da predstavi svoj rad je imalo 20 dizajnera.

sfw-emeric-fransoa-revija
Foto: Dražen Žigić ©

Na otvaranju internacionalnog festivala mode i dizajna su se predstavili dizajneri iz regiona, koje je selektovao i stilizovao naš poznati stilista Srđan Šveljo.

– Nemam prevelika očekivanja kada je ovaj Serbia Fashion Week u pitanju – kaže Srđan Šveljo i ističe da je najbitnije pružiti priliku mladim, talentovanim dizajnerima da predstave svoj rad.

Kao modna i muzička ikona, tzv. Modni Heroj, David Bowie bio je stilska inspiracija za ovakvo otvaranje Nacionalne nedelje mode.

I na ovom otvaranju nacionalne nedelje mode Novosađani su pokazali veliku zainteresovanost za modne događaje. Publika je uživala u nesvakidašnjim kombinacijama čudnih krojeva i boja.

Više o dizajneru koji će imati reviju na nedelji 

Srpska nedelja mode će trajati od 10. do 16. novembra 2015. u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma. Najveći modni festival u Istočnoj Evropi, šesti po veličini u čitavoj Evropi, ove sezone će ugostiti 30.000 posetilaca, više od 70 dizajnera iz Srbije, regiona i sveta, novinare iz najprestižnijih medija kao što su VogueHarper’s Bazar, državna televizija Francuske, TV 5 Monde i mnoge druge.

Luftika
Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow