Magazin

Osuđeni silovatelj ucenjivao policajku pa se nakon sek*a zaljubio: „Pretvarala sam se u strahu od ucene“

middle-aged-man-spending-time-jail
Foto: Image by Freepik

Ljubav nema logiku, ona se jednostavno desi.

Policajka tvrdi kako ju je zatvorenik ucenjivao i pretio joj, a na kraju se u nju zaljubio. Kako pišu nemački mediji, policajka je imala seksualnu vezu s Haraldom E. (55), osuđenim seksualnim prestupnikom koji se duže od dvadeset godina nalazi u zatvoru.

Žena zaposlena u zatvoru u Berlinu žalila se na odluku suda iz februara ove godine koji ju je kaznio zbog zabranjene veze sa zatvorenikom. Sud je odlučio da policajka Džesi T. koja je u zatvoru imala vezu sa čovekom osuđenim zbog silovanja mora da plati 9.600 evra kazne.

Ona tvrdi kako ju je zatvorenik ucenjivao i pretio, a na kraju se u nju zaljubio. Kako pišu nemački mediji, policajka je imala seksualnu vezu sa Haraldom E. (55), osuđenim seksualnim prestupnikom koji se nalazi u pritvoru, piše Fenix Magazin, a prenosi Večernji list.

– Zaposlenica zatvora je osuđena zbog kaznenog dela “vršenje polnih radnji nad osobom koja je službenom naredbom zatvorena ili zadržana u pritvoru, a koja joj je poverena za nadzor – odluka je suda.

Žena tvrdi kako je zatvorenik znao previše informacija iz njenog privatnog života pa ju je ucenjivao i pretio joj kako će otkriti te informacije zbog čega je “popustila” i s njim stupila u intimni odnos.

Na kraju je rekao: “Zaljubio sam se u tebe“, kazala je i dodala kako se nakon toga uspaničila. Kada se sve saznalo, krenuo je disciplinski postupak, a potom i kaznena prijava. Suđenje se nastavlja 19. juna.

Harald E. u zatvoru je proveo više od 30 godina, od čega oko 22 godine bez prekida. U aprilu 2000. godine uvukao je 20-godišnjakinju u auto i satima je silovao u šumi.

– Kad bih videla Haralda, pretvarala sam se da mi nešto znači. To je bila samo predstava da ga sprečim da razotkrije moje intimne stvari.

Nekoliko nedelja nakon seksa jasno sam mu stavila do znanja: „To je bilo to, ne želim više“, rekla je policajka.

Nije poznato kako je Harald E. saznao informacije iz njenog života koje je skrivala od drugih ljudi.

Zatvorenik se predstavljao kao državni službenik i prevario Nišlijku za 26.000 dinara

Share via
Copy link