Balkan Magazin

Rodila bebu u vinogradu u Mađarskoj i ostavila je da umre (VIDEO)

beba-madjarska
PrtSc/YouTube/Hungarian Police

Hrvatica iz Baranje rodila je dete u mađarskom vinogradu u Marfaiju i tamo ga ostavila, a potom pobegla u Osijek. Kada je stigla u osječku bolnicu, lekari su shvatili šta se dogodilo pa su alarmirali sve nadležne službe.

Hitna pomoć je ubrzo stigla do vinograda dok je beba bila živa. Helikopterom hitne pomoći bebu su prevezli u bolnicu, ali je beba kasnije preminula.

O ovoj tragediji su se oglasili mađarski policajci na društvenim mrežama. Saopštili su da je ovo jedna od najmračnijih priča koju su doživeli.

– Naš posao je ne samo fizički nego neretko i psihički zahtevan. Pogotovo kada uz svu tu našu borbu i odlučnost na kraju izgubimo, a bili smo toliko blizu da spasimo život. Žena (31) sa hrvatskim državljanstvom, koja je dete rodila u Mađarskoj, ostavila ga u vinogradu i pobegla u Osijek prekasno se pokajala i ispričala užasnu priču našim hrvatskim kolegama – zaključili su mađarski policajci.

Iz MUP-a su za Dnevnik Nove TV rekli da „s obzirom na prirodu događaja, u javnost neće iznositi nikakve informacije, osim činjenice da policija preduzima sve potrebne mere i radnje iz svoje nadležnosti, uključujući i međunarodnu policijsku suradnju“.

Dodaju da će naverovatnije kriminalističko istraživanje preuzeti Mađari.

Izvor: Telegraf

Napuštenu bebu od sigurne smrti spasila mama lutalica – grejala je sa svojim štencima tokom hladne noći

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

191 Shares
191 Shares
Share via
Copy link