Magazin Srbija

Potvrđena optužnica protiv ubice Noe Milivojev, majka očajna: “Kroz kuću nam tutnji muk”

noa-milivojev
Foto: Privatna arhiva

Tiktokerka Noa Milivojev (18) iz Kovilja pronađena je mrtva u stanu u Beogradu u maju prošle godine, nakon 20 dana potrage. Viši sud danas je potvrdio optužnicu protiv Ognjena D. (33), a njena majka Boba Milivojev u razgovoru za Nova.rs navodi da joj je bol za detetom iz dana u dan sve veća, kao i da se samo nada da će njen dželat biti osuđen na doživotnu robiju.

Za monstruozno ubistvo Noe Milivojev osumnjičen je njen partner Ognjen D. protiv koga je danas Viši sud u Beogradu potvrdio optužnicu, te u isčekivanju početka suđenja majka ubijene Noe navodi za pomenuti portal da je tragedija koja ih je zadesila njenu porodicu potpuno poremetila i unela brojne probleme.

– Patimo, tužni smo. Sin, Noin blizanac, ne izlazi iz sobe. Preživljavamo. Laž je kada kažu da vreme leči bol. Majčino polomljeno srce ništa ne može da leči, sve je teže i teže. Nekako, čini mi se da je neka nesreća u pitanju, lakše bih prihvatila gubitak deteta, verovala bih da je možda to i Božija volja. Ovako, samo me proganjaju slike patnje i bola koje je moje dete u poslednjim trenucima doživelo – kroz suze kaže Boba.

Neutešna majka ističe da je njihova kuća ranije brujala od smeha i radosti, porodične idile i ljubavi.

– Sada smo kao goli zidovi, kroz kuću tutnji muk, nema više radosti. Suprug i ja smo živi samo zbog drugog sina i mlađe ćerkice, inače, zdravstveno nismo dobro – kaže Noina majka za Nova.rs.

Ona dodaje da zbog lošeg zdravlja neće dolaziti na suđenje Ognjenu P. jer to neće moći da podnese.

– Ja to ne bih preživela. Svakako u Srbiji nema adekvatne kazne za takvog monstruma. Njemu ne treba suditi, već presuditi – zaključila je ogorčena majka.

Podsetimo, telo Noe Milivojev pronađeno je raskomadano i spakovano u nekoliko plastičnih kutija, a potom poliveno nepoznatom tečnošću.

Ognjen D. (33), uhapšen je istog dana kada je telo pronađeno u stanu i od tada se nalazi u pritvoru. On se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem.

Prema naredbi o sprovođenju istrage Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, sumnja se da je Ognjen D. neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula u stanu u kojem stanuje u centru Beograda na svirep i podmukao način ubio Nou Milivojev.

„To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N.M, sa kojim je bio u emotivnoj vezi, došao kod njega u stan, osumnjičeni je ušao sa njim u verbalni i fizički sukob, te ga je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova. Potom je te delove tela rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela pokojnog, odnosno svo njegovo tkivo i kosti i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove“, navedeno je posle saslušanja u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Jezivi detalji ubistva Noe Milivojev: Ognjen je zadavio kablom, telo isekao u kadi i stavio u kutije

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link