Magazin Novi Sad

Novosadski četvrtaci se oprostili od učiteljice na nesvakidašnji i dirljiv način

Četvrtaci novosadske Osnovne škole Žarko Zrenjanin juče su svojoj učiteljici priredili jedno nesvakidašnje iznenađenje i na taj način se oprostili od nje.

Naime, učenici su zajedno sa učiteljicom Dunjom Rađenović u školskom dvorištu, zajedničkim snagama, zasadili drvo.

Na ovu ideju došli su pošto ih je vanredno stanje omelo u tome da se oproste od nje i da završe četvrti razred kako dolikuje.

– Mnogo sam ushićena, baš su uspeli da me iznenade, nije svakidašnje da učiteljica na poklon od svojih đaka dobije svoje drvo u školskom dvorištu, da me svakodnevno podseća na njih. Pravo je zadovoljstvo bilo biti učiteljica učenicima IV-4 odeljenja, bilo je divno posmatrati kako rastu, uče i sazrevaju. Jako je važno da u narednom periodu ostanu vredni, radni i odgovorni i da budu podrška jedni drugima i da prijatelje doživljavaju kao deo porodice. Srećna sam što su ovim gestom i pokazali da su to i naučili – rekla je učiteljica Dunja, a preneo 021.

Podsetimo, zbog epidemije koronavirusa sve škole su prestale sa radom u petak 13. marta nakon čega se đaci više nisu vraćali u školske klupe, dok su nastavne aktivnosti do juna održavane na daljinu.

Marko je pre 27 godina zasadio celu šumu u rodnom selu: To je za mene patriotizam!

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


59 Shares
Share via
Copy link