Horoskop Horoskopski znakovi

Lavovi su rođene vođe i najplemenitiji od svih znakova zodijaka

Žena rođena u ovom znaku je holivudska dama, sa stilom i prejakom energijom. Uvek je doterana, sa ponekim šljaštećim detaljem i obavezno savršenom frizurom (grivom), koja je njihov zaštitni znak.

Zaljubljuje se u muškarce koji joj laskaju i dive joj se, a ostaje sa onim koji može da priušti njoj i Lavićima sve udobnosti ovog života. Kao majka je pravedna, trudi se da svoje potomke nauči borbenosti i odgaji ih tako da budu jaki. Voli da sija sa svojim porodom, pa često svoju decu oblači u skupu (fensi) garderobu.

Požrtvovana je i odana svojoj deci i mužu, kojeg neizmerno voli i poštuje. Ali uprkos tome, voli da mu s vremena na vreme natrlja nos, čisto da ne zaboravi koliko ona vredi. To je žena koja ume i može sve – vladar svog doma, savršena ljubavnica.

Sunce je Lavovima podarilo ljubav, raskoš, sreću i mnoge svetle trenutke. Sve što rade rade srcem jer to su jaki ljudi, koji vole time i da se pohvale.

Ovaj znak simbolizuje kraljeve, glumce, pevače, scenu, sreću, raskoš, ljubav, sport, decu… i sve ono što radimo srcem.

Srećan rođendan svim Lavovima, koji ispunjavaju ovaj svet svetlošću. Sijajte snažno, kako samo vi umete, jer život je jedna velika pozornica!

Koji znak je idealan za najboljeg prijatelja 

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

komentar

Klikni da objaviš komentar

2K Shares
2K Shares
Share via
Copy link