Horoskop Horoskopski znakovi

Lavovi su rođene vođe i najplemenitiji od svih znakova zodijaka

Lavovi su strastveni, vreli, topli, dobrodušni, uvek spremni da pomognu, često tvrdoglavi, uporni samo ako se dokazuju, a jako nezgodni kad im se neko suprotstavi. Kada ih neko napada, Lavovi teže da ga postave na mesto koje zaslužuje, odnosno na ono mesto koje oni misle da zaslužuje, a koje je obično tri lestvice ispod njih.

Bolesno brane svoje stavove i želje, ne uzimajući nikad u obzir tuđe prohteve i stremljenja. Umeju da budu jako sebični i beskompromisni.

Položaj Sunca u ovom znaku, daje pretoplo srce, pa kada vole, zaista vole najjače od svih znakova.

Muškarac u ovom znaku je pravi šarmer. Kada se zaljubi, ne prihvata odbijanje i u stanju je da zadivi svoju izabranicu kao u filmovima. Zvaće je svaki čas, čak i kada ona to ne želi, jer smatra da ona zaslužuje da bude počastvovana njegovim prisustvom.

Poklanja najskuplje poklone – zlato, dijamante, brendirane stvari… ništa ispod toga, ma kakvog finansijskog statusa bio.

Kada osvoji svoju ljubav, otkriva se i druga strana medalje. Budući da su u stanju da vole snažno i da se vežu jako brzo, postaju nesnosno posesivni. Ako samo na momenat izgubi pažnju, počinje da proganja, ljut i besan, u novoj ulozi tiranina. Sreća pa ta uloga ne traje dugo, jer ga brzo prođe.

Ako nađe osobu koja će da mu popušta, ona pored Lava postaje kraljica koju postavlja na pijedestal i svu svoju svetlost reflektuje na nju, baš kao što Sunce reflektuje svoju svetlost na Mesec.

Znak koji je veran porodici, ženi i deci. Često se dešava da svi oko njega budu srećni, osim njega samog.

Koji znak je idealan za najboljeg prijatelja 

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

komentar

Klikni da objaviš komentar

2K Shares
2K Shares
Share via
Copy link