Oni su jako posvećeni drugim ljudima, najbolje će se pobrinuti za nekog prijatelja ili čak potpunog stranca koji je bolestan ili mu je potrebna bilo kakva pomoć. Zato ćete u ovom znaku sresti mnoge doktore, veterinare, medicinske sestre, socijalne readnike, zaštitare…

Devičanski princip je zaštitnički i pripadnici ovog znaka će se uvek potruditi da zaštite one koji su najslabiji i koji ne mogu sami da se brane ili vode računa o sebi.

Device bije glas da su hladne i nepristupačne, ali one su uistinu osetljivije od mnogih znakova horoskopa, samo što svoje emocije drže pod kontrolom, zbog straha da ne budu povređene. Strah je njihov najveći neprijatelj i vrlo često plate visoku cenu u životu, jer konstantno analiziraju situaciju, ispituju da li je bezbedno i tako propuštaju da žive.

Nije strano da se bave i umetnošću, jer imaju izvrstan osećaj za detalje, ništa im ne promiče. Kako je vladar Device planeta Merkur, sve ono što zamisle mogu i da ostvare kroz umetničko delo.

Najpošteniji, najmoralniji i najpedantniji ljudi su rođeni u znaku Device. Te osobine se svakako svrstavaju u vrline, ali Device često umeju da smore svoje bližnje stalnim pričama prepunim detalja, analiza i moralnih pouka.

Dešava im se da mnoge prijatelje izgube zbog dobronamerne kritike i potrebe da se mešaju u tuđe stvari i probleme.

Oni su najaktivniji znaci Zodijaka

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here