Horoskop Horoskopski znakovi

Oni su najmoralniji od svih znakova horoskopa i nikada vas neće ostaviti na cedilu

Oni su jako posvećeni drugim ljudima, najbolje će se pobrinuti za nekog prijatelja ili čak potpunog stranca koji je bolestan ili mu je potrebna bilo kakva pomoć. Zato ćete u ovom znaku sresti mnoge doktore, veterinare, medicinske sestre, socijalne readnike, zaštitare…

Devičanski princip je zaštitnički i pripadnici ovog znaka će se uvek potruditi da zaštite one koji su najslabiji i koji ne mogu sami da se brane ili vode računa o sebi.

Device bije glas da su hladne i nepristupačne, ali one su uistinu osetljivije od mnogih znakova horoskopa, samo što svoje emocije drže pod kontrolom, zbog straha da ne budu povređene. Strah je njihov najveći neprijatelj i vrlo često plate visoku cenu u životu, jer konstantno analiziraju situaciju, ispituju da li je bezbedno i tako propuštaju da žive.

Nije strano da se bave i umetnošću, jer imaju izvrstan osećaj za detalje, ništa im ne promiče. Kako je vladar Device planeta Merkur, sve ono što zamisle mogu i da ostvare kroz umetničko delo.

Najpošteniji, najmoralniji i najpedantniji ljudi su rođeni u znaku Device. Te osobine se svakako svrstavaju u vrline, ali Device često umeju da smore svoje bližnje stalnim pričama prepunim detalja, analiza i moralnih pouka.

Dešava im se da mnoge prijatelje izgube zbog dobronamerne kritike i potrebe da se mešaju u tuđe stvari i probleme.

Oni su najaktivniji znaci Zodijaka

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

51 Shares
Share via
Copy link