Horoskop Horoskopski znakovi

Najaktivniji znaci Zodijaka: Jeste li među njima?

Ovi horoskopski znaci vole sport. Da li ste i vi među njima?

Ovan

Ovnove ćete uvek videti kako idu na neki trening, imaju previše obaveza, ali sve stižu. Njihova nepresušna energija je ono na šta mnogi mogu biti ljubomorni. Oni moraju da se bave nekim sportom, bilo trčanjem, nekim borilačkim sportom… Ovaj znak nikad ne odustaje, sve dok ne dođe do idealne forme.

joga-je-svrstana-u-sport

Lav

Svaki Lav voli da je u centru pažnje, a u teretani ima pravu priliku za to. Oni ne vole da vežbaju kod kuće, nego moraju da odu gde ima dosta ljudi. Za njih je vežbanje pokazivanje svoje snage i koliko toga mogu da urade. Jako im je bitno da mogu da se pohvale da su išli na trening ili u teretanu, to deluje motivišuće na njih.

Strelac

Strelac je pravi „zvrk“ Zodijaka. Voli da bude u formi, ali samo ako mu je vežbanje zabavno. Nije stvoren za neke dosadne aktivnosti, pa ćete ga najpre videti u nekoj grupi kako igra fudbal ili odbojku sa društvom, eventualno vozi bicikl ili ide na trčanje.

Vodolija

Vodolija ne vežba zbog sebe, već joj je to usputna stavka za druženje. Njoj je bitno sa kim vežba, a ne gde i kako. To joj je motivacija – društvo i zabava. Voli da ima sa kim da odmeri snage, takmičarskog je duha. Ako joj se ne dopadaju ljudi na mestu na kom vežba ili okruženje, neće više tamo ići.

Životni moto svakog horoskopskog znaka!

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

106 Shares
106 Shares
Share via
Copy link