hrana_kuvanje
pixabay.com
Horoskop Horoskopski znakovi

Omiljena hrana horoskopskih znakova

Prema brojnim astrolozima, svaki znak zodijaka ima određene prehrambene navike, svoj specifičan način pripreme hrane i različite sklonosti prema određenim tipovima hrane. Dok jedni preferiraju tradicionalna jela, drugi vole da eksperimentišu s egzotičnim kuhinjama, a treći će jesi bukvalno bilo šta jer nisu ni malo izbirljivi. Evo kakve navike u ishrani imaju svi znakovi zodijaka.

OVAN

Ovan voli začinjenu, ljutu hranu koja daje energiju. Oni nemaju vremena za dugačke lagane obroke jer su stalno u poslu i pokretu i imaju lošu naviku da jedu prebrzo da ne bi trošili vreme. Oni biraju kaloričnu hranu koja odgovara njihovoj dinamičnoj prirodi. Element vatre kom pripada Ovan utiče na njihov ukus.

[fliiby]https://flii.by/file/krcworujgd4/[/fliiby]

Ukoliko ne volite ljuto i začinjeno, neće vam se ni dopasti njihov ručak. Ovnovi imaju dobar apetit, vole da eksperimentišu, i biraju ishranu bogatu proteinima jer to njihovom telu odgovara. Brojni zdravstveni problemi sa kojima se suočavaju Ovnovi dolaze baš zbog njihovog načina ishrane, a kada su bolesni moraju da pripaze na ono što jedu.

Savet: Jedite polako i izbegavajte alkohol.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share