Horoskop Horoskopski znakovi

Omiljena hrana horoskopskih znakova

Prema brojnim astrolozima, svaki znak zodijaka ima određene prehrambene navike, svoj specifičan način pripreme hrane i različite sklonosti prema određenim tipovima hrane. Dok jedni preferiraju tradicionalna jela, drugi vole da eksperimentišu s egzotičnim kuhinjama, a treći će jesi bukvalno bilo šta jer nisu ni malo izbirljivi. Evo kakve navike u ishrani imaju svi znakovi zodijaka.

OVAN

Ovan voli začinjenu, ljutu hranu koja daje energiju. Oni nemaju vremena za dugačke lagane obroke jer su stalno u poslu i pokretu i imaju lošu naviku da jedu prebrzo da ne bi trošili vreme. Oni biraju kaloričnu hranu koja odgovara njihovoj dinamičnoj prirodi. Element vatre kom pripada Ovan utiče na njihov ukus.

Ukoliko ne volite ljuto i začinjeno, neće vam se ni dopasti njihov ručak. Ovnovi imaju dobar apetit, vole da eksperimentišu, i biraju ishranu bogatu proteinima jer to njihovom telu odgovara. Brojni zdravstveni problemi sa kojima se suočavaju Ovnovi dolaze baš zbog njihovog načina ishrane, a kada su bolesni moraju da pripaze na ono što jedu.

Savet: Jedite polako i izbegavajte alkohol.

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

50 Shares
Share via
Copy link