Horoskop Horoskopski znakovi

Za ova 3 horoskpska znaka oktobar 2021. biće najgori mesec na svim poljima, sve će krenuti naopačke

oktobar-horoskop-najgori

Jesen simbolizuje duhovni čin puštanja. Nakon burnog i živog leta, stiže jesen koja započinje prirodni proces propadanja. Listovi postaju smeđi i narandžasti, odvajaju se od grana i padaju na tlo. Vazduh počinje da se hladi, podsećajući vas da usporite i pripremite se za zimu. Dani postaju sve kraći, a noći sve duže.

Uprkos tome što ova ciklična promena može biti lepa, nije uvek lako, što je jedan od razloga zašto će oktobar 2021. biti najgori mesec u godini za ove horoskopske znakove – Ovna, Devicu i Ribe – ali ne brinite. Otporni ste i preživećete.

Do 23. oktobra stvari će se okrenuti naopačke kada Sunce uđe u Škorpiju. Ovo će povećati emocionalni naboj. Kako ovaj horoskopski znak zrači tokom cele Noći veštica, možda ćete otkriti da se čudovišta i duhovi ne sreći samo u horor filmovima, već i u stvarnosti. Sezona Škorpiona ima tendenciju da iznese đavolsku stranu ljudi.

Evo zašto bi se ovi horoskopski znakovi mogli namučiti ovog meseca:

Ovan

Ovog meseca, Merkur će se retrogradno vratiti u vašu sedmu kuću partnerstva do 18. oktobra. Možda ćete biti primorani da preispitate emocije koje postoje između vas i partnera. Možda se odnos promenio i vreme je da ponovo razmislite o svemu. Možda potpuno prerastate odnos. Stvari će verovatno dostići vrhunac oko punog meseca u Ovnu 20. oktobra, kada vaša prava osećanja izađu na videlo. Ne sakrivajte se kako se osećate; umesto toga, pokušajte da pokažet svoja osećanja na način koji deluje konstruktivno, a ne destruktivno.

Devica

Sa Merkurom, vašom vladajućom planetom, usred maglovite, zbunjujuće retrogradnosti do 18. oktobra, možda ćete se osećati kao da je ovaj mesec počeo grubo. Ova retrogradnost se dešava u vašoj drugoj kući stabilnosti, samopoštovanja i, naravno, novca. Možda ćete se osećati kao da niste usidreni koliko biste želeli, što vas tera da preispitate svoju perspektivu onog što vam treba, a šta ne treba. Pitanja vezana za novac mogu postati hitnija stvar, podstičući vas da postavite nove finansijske ciljeve koji će vas voditi napred.

Ribe

Vi ste jako emotivni vodeni znak, što će posebno da se oseti do 18. oktobra, Merkur će retrogradno prolaziti kroz vašu osmu kuću smrti i ponovnog rođenja, što bi moglo da izazove sukobe za koje ste mislili da ste završili i s kojima ćete ponovo postati problem. Ova retrogradnost bi takođe mogla pokrenuti pitanja intimnosti, kao i poteškoće oko vaše sposobnosti da uspostavite granice u svojim odnosima. Sve u svemu, može vam se činiti da ovog meseca prolazite kroz čudnu transformaciju, ali postajete jači.

Lav, Strelac i Ribe su najveći lenjivci Zodijaka i previše razmaženi za bilo kakav težak posao

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

122 Shares
122 Shares
Share via
Copy link