Magazin

Oglasila se TV Prva: Raskidamo ugovor sa Jovanom i Srđanom

Srđan Predojević i Jovana Joksimović nisu ispoštovali svoje radne obaveze, navodi se u zvaničnom saopštenju TV Prva u vezi prekida radnog odnosa sa popularnim voditeljskim duetom.

“Prva TV je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevičem zbog nepoštovanja radnih obaveza”, piše u saopštenju koje prenosi portal Nova.

Zvanično saopštenje televizije dolazi nekoliko dana nakon spekulacija u vezi odlaska poznatog voditeljskog para. Nedavno je javnost nešto više saznala o pozadini jutarnjeg programa TV Prva jer se naveliko govorilo o raskidu saradnje između produkcije i poznatog voditeljskog para.

View this post on Instagram

Obaveštenje!

A post shared by Prva televizija (@prvatelevizija) on

Podsetimo, voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV Prva, a  glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Kako smo već pisali, već neko vreme vlada tenzija između voditelja i produkcije, što zbog mimoilaženja u stavovima, što zbog neslaganja i na relaciji Srđan – Jovana, i to je navodno ozbiljno počelo da se odražava na program.

Ko su gospođe Vulin i Vučić, uticajne drugarice Jovane Joksimović?

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link