Lifestyle Magazin

Razvela se pa obrisala muža sa snimaka sa venčanja: “Mogu da se sećam tog dana na svoj način”

venčanje
Foto: Printscreen

Šta raditi sa svadbenim fotografijama i snimcima nakon razvoda? Obrisati uspomene ili ih sačuvati dilema je mnogih koji odluče da stave tačku na svoj brak. Najbolje bi bilo kada bi svi taj poseban dan mogli da pamte samo po lepom. Jedna dama dosetila se i kako da sačuva baš takva sećanja na jedan od najvažnijih događaja u životu.

Nekadašnja mis Australije, Olivija Moli Rodžers, povukla je oštar potez nakon što se rastala od supruga u oktobru 2022.

Olivija je otkrila u Tik Tok video da je napustila muža posle samo osam meseci braka, prenosi. Nakon toga odlučila je da povuče radikalan potez i ukloni bivšeg supruga Džastina Mekiona iz video-snimka njihovog venčanja, piše Telegraf.rs.

Par je bio zajedno više od četiri godine, a vezu su krunisali brakom u februaru 2022.

@oliviamollyrogers

Since my ex and I broke up, my lovely videographer did an edit of our wedding video that is just me, my friends and family. I am so grateful that I can remember the day in my own way 🫶🏼

♬ original sound – Olivia Molly Rogers

Kako brak nije opstao Olivija je kontaktirala montažera koje je montirao video sa venčanja i zahtevala od njega da premontira snimak.

– Otkad smo moj bivši i ja raskinuli, moj ljupki videograf je napravio montažu našeg videa sa venčanja na kojem sam samo ja, moji prijatelji i porodica – objašnjava ona.

– Toliko sam srećna jer mogu da se setim ovog dana na svoj način – dodala je.

Njen novi premontirani snimak sadrži njene fotografije, snimke njenih deveruša, porodice i prijatelja kao i govor njenog oca koji je održao tog dana.

Mladoženje nije bilo nigde na videu.

Ubrzo su usledili komentari podrške na taj potez misice koja je želela da joj dan venčanja ostane u lepom sećanju.

– Ovo je sjajna ideja i sama sam razvedena ali volim svoje fotografije sa venčanja i to što sam imala taj dan sa svojim voljenima – glasio je jedan u nizu.

Izvor: Telegraf.rs

Devojka upala na venčanje, mladoženja izbezumljen, mlada jeca u suzama (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

24 Shares
Share via
Copy link