Magazin Svet

Devojka upala na venčanje, mladoženja izbezumljen, mlada jeca u suzama (VIDEO)

Svadba, upala mlada
Foto: Printskrin/TikTok

Dan venčanja je trebalo da bude najlepši dan za mladence i njihove goste, ipak, nisu zamišljali da će se ta divna proslava preokrenuti u nešto drugo što će naterati mladu da se zapita kome se zavetovala na večnu ljubav. I dok su svi uživali na proslavi iščekujući tortu, poljubac mladenaca i bacanje bidermajera, naišao je neočekivani gost.

– Znaš li ko sam ja, jel ti je rekao? Jel ti rekao njegovo ime, šta je sa Zeinom?- urlala je na mladu devojka koja je iznenada upala na venčanje.

@cheaters.tv.show

ruin your boyfriend’s wedding #cheater #cheaters #fyp #foryou

♬ nhạc nền – 𝓬𝓱𝓮𝓪𝓽𝓮𝓻𝓼 💔💔

Mlada je bila u šoku i plačući pokušavala da shvati o čemu se radi. Iako je mladoženja rekao kako je ne poznaje, a drugi je uveravali kako nije ni vreme ni mesto da radi takve stvari, devojka je bila izričita da otkrije ono što je mladoj novopečeni suprug prećutao.
Unezverena devojka je kategorično rekla da ne želi da ostavlja to što ima da kaže za drugi put, te da će tu rešiti stvar. Izvadila je slike i pokušavala da pokaže devojci.
–  Ne, nećemo to ostaviti za drugi put jer on laže, laže mene, laže tebe i sve okolo. Pokušavam da te sačuvam. Lagao me je godinama – vikala je ona.
Bivša devojka je pokazala slike od pre dva meseca, dok je mladoženja tvrdio kako su to stare slike. Potpuno izbezumljena celom situacijom, mlada je to posmatra i držala se za glavu dok je njen otac pokušavao da sazna nešto od bivše devojke. Snimak koji je objavljen na profilu „prevaranti“ na Tiktoku, izazvao je burne reakcije na toj mreži.

 

I dok su neki u ovome videli želju devojke da povredi buduću mladu, mnogi su objektivno sagledali situaciju te shvatili da su devojke žrtva prevare i da je bivša želela da „otvori oči“ budućoj mladoj i raskrinka lažova.

Neki su se zapitali u komentarima ko je Zein koga spominje devojka više puta, pa su drugi odgovorili kako se najverovatnije radi o njihovom sinu. Nije poznato šta se na kraju desilo, ali je očigledno da je istina isplivala na površinu.

Izvor: republika.rs

Katarina prevarila muža s kumom, njegovim ocem i bratom: usledio je obrt koji će pamtiti dok je živa

39 Shares
Share via
Copy link