Vesti Novi Sad

Novosadski šefovi iz pakla

Konflikti između zaposlenih i šefova su gotovo u svakom preduzeću neminovni. Nekada su u pitanju sitni, svakodnevni problemi, ali ponekad nesuglasice mogu postati nepremostive. Na kraju dana, zna se ko je gazda, i ko daje otkaze, pa tako mnogi radnici trpe neprijatnosti jer im je posao neophodan. Ako mislite da je vaš šef grozan kao Meril Strip u filmu Đavo nosi Pradu, pročitajte iskustva ovih Novosađana. Možda vam bude bar malo lakše kada vidite šta su sve šefovi od njih tražili.

Ljubimac

“Šefica me poslala na drugi kraj grada da kupim specijalne granule za njenog psa. Po najvećoj vrućini. Peške”. (Milica, 32)

Kondomi

“Šef me poslao u apoteku da mu kupim kondome. Usput mi je tačno objasnio koje, i dodao da svratim i u supermarket po dva brijača”. (Svetislav, 37)

uzasan-sef-kancelarija

Slika

“Šef je fotografisao našeg gosta iz Amerike dok je držao govor i slučajno mu odsekao noge na fotografiji. Sutradan mi je posalo sliku i rekao da je ja sredim – da mu ja dodam noge u fotošopu”. (Stefan, 29)

Rana

“Morala sam da previjem odvratnu ranu svom šefu, na palcu na nozi”. (Ljubica, 30)

Ljubavnica

“Morala sam da lažem njegovu ženu da on nije u kancelariji, jer sam znala da je unutra sa ljubavnicom”. (Mila, 28)

Toalet papir

“Šefica me je poslala u obližnju market da kupim toalet papir. Kada sam se vratio, nije joj se dopalo što nije onaj sa cvetićima, pa sam morao ponovo da idem u radnju da menjam”. (Vlada, 34)

muskarac_odelo_kompjuter
pixabay.com

Lektorisanje

“Šef mi je jedno jutro doneo njegov rad za doktorske studije da ga lektorišem u slobodno vreme”. (Mirko, 32)

Kanta za smeće

“Nedavno sam morala da rovarim po ogromnoj kanti za đubre, jer je moja šefica slučajno bacila važan ugovor u kantu”. (Olja, 26)

Pasoš

“Stajala sam četiri sata u redu za pasoš umesto šefa”. (Ceca, 22)

Špijun

“Bio sam špijun svom šefu, špijunirao sam njegovu ljubavnicu koja radi u butiku donjeg veša. Morao sam i da kupujem veš, i to za njegovu ženu”. (Jovan, 41)

dvogled_spijuniranje
pixabay.com

Zvono

“Morala sam da promenim zvuk zvona na svom telefonu, jer je mog šefa podsećao na bivšu koja ga je ostavila”. (Lidija, 39)

Pročitajte više zanimljivih vesti

 

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

41 Shares
Share via
Copy link