Uncategorized

Novosadski komunalci preterali u ovlašćenjima? (VIDEO)

Na društvenim mrežama nedavno se proširio snimak sa novosadskih ulica na kome se vidi kako Komunalna policija maltretira ženu u blizini Futoške pijace.

– Pomenuta gospođa, htela je da odbrani ženu koja je na ulici prodavala cveće, a koju su pripadnici komunalne policije želeli da oteraju iako su svesni da ona ne prodaje cveće iz hira, već je u pitanju borba za preživljavanje – stoji u opisu ovog snimka.

Žena sa snimka je pokušavala da ode, ali se pripadnik komunalne policije isprečio i sve vreme joj agresivno branio da se odveze biciklom.

/ #NSulice / Video: Kristijan Banjac / PODELITE!Niz sramnog i neprofesionalnog ponašanja komunalaca danas je dobio novu kariku. U pitanju je verbalni ali i fizički teror nad jednom Novosađankom. Pomenuta gospođa, htela je da odbrani ženu koja je na ulici prodavala cveće, a koju su pripadnici komunalne policije želeli da oteraju i ako su svesni da ona ne prodaje cveće iz hira, već je u pitanju borba za preživljavanje. Očigledno je da, komunalni policajac i njegova koleginica, nisu upoznati sa svojim ovlašćenjima, zakonima ove države, a ni elementarnom kulturom.Do kada će Novi Sad i njegova nova – stara vlast tolerisati ovakve ispade? I kada će to SUSPENZIJA i OTKAZ početi da se primenjuju i u javnom sektoru, a da nije reč o smeni političkih garnitura?!.Pitamo gradonačelnika Милош Вучевић da li će on i nadležni iz komunalne policije odreagovati ovog puta?Da li će javnost saznati kakve su mere preduzete da bi se sankcionisao ovakav oblik ponašanja?Ili će se ignorisanjem poslati poruka da su ovo samo obična, svakodnevna, komunalna posla.Što se pre opustimo, biće nam lakše…

Gepostet von NSU-Uživo sa novosadskih ulica am Montag, 19. September 2016

Kako se dovijamo sa komunalcima

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Kad vidim ovakve stvari, prosto mi pada na pamet jedan eksperiment, čisto radi provere da li je muškarac bez muda jednako hrabar kao muškarac sa njima…..

OGLAS

PARTNERI SAJTA


122 Shares
122 Shares
Share via
Copy link