Magazin Novi Sad

Novosađanka koja je zatekla provalnika u svom autu: “Mi smo se tako lepo ispričali”

novosadjanka-auto-provalnik
Foto: Printscreen

Novosađanka Marija Đurić je pre nekoliko dana doživela šok kada je usred bela dana, u centru Novog Sada, na delu uhvatila mladića koji je pokušao da joj ukrade automobil.

Marija je odmah reagovala, te je snimila mladića, a njihov razgovor postao je viralan na društvenim mrežama, što je navelo voditelja Ognjena Amidžića koji je upravo Mariju ugostio u emisiji “Amidži šou”, koja je progovorila o ovom incidentu.

– Ja ustajem i krećem na posao kao i svakog jutra. Prilazim vozilu i vidim da neko sedi, preispitujem sebe da li je moj auto, vidim registarsku oznaku i shvatim da je moj auto. Ja sam izvadila telefon da snimim… U tom trenutku nisam razmišljala, bilo mi je fascinantno da neko u sedam ujutru, u centru Novog Sada, pretura po tuđem autu. Mi smo se tako lepo ispričali… Ja sam bila i uplašena i iznervirana, ja ne reagujem previše burno u životu. Mi Novosađani smo usporeni, lagani i polako – rekla je ona.

Potom je otkrila da ne zna kako je ušao u automobil:

– Ne znamo, jer sam ja njemu otključala automobil da bi mogao da izađe. Nema većih fizičkih oštećenja, neke brave ne funkcionišu. Pronašli su tog dečka u noći između petka i subote. Nismo se čuli. Ja sam njemu oprostila, ne zameram mu, žao mi je ako mu je trebao prevoz ili da se utopli, izašla bih mu u susret. Preko četiri miliona ljudi je videlo snimak. Moji prijatelji su me prepoznali po glasu i mirnoj reakciji, ali verujem da će sada upoznati. Dobijam razne ponude, nisu znali kako da dođu do mene, pa evo sada – istakla je ona.

 

Novosađanka uhvatila mladića kako sedi u njenom autu, svi su mislili da je lopov, sada je otkrivena bolna pozadina priče

Izvor: Pink

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link