Magazin Novi Sad

Novosađanka izgubila dete pa tražila pomoć na Fejsbuku, dočekali je uvredama (FOTO)

Jedna majka iz Novog Sada izgubila je sina, a njegovu fotografiju, u cilju bržeg pronalaska, objavila je na Fejsbuk grupi, gde je dobila salvu uvreda na račun roditeljstva.

– Mame pomoć, dete nam je pobeglo u centru, u Zmaj Jovinoj ulici, ne možemo da ga nađemo. Evo, staviću sliku, molim vas ako ga neko vidi da ga zadržite. Na plavom BMW biciklu je – napisala je ona, ostavivši svoj broj telefona.

novosadjanka-dete

Majka deteta je verovatno u strahu u panici postavila njegovu fotografiju u cilju njegovog brzog pronalaska, međutim, u komentarima su se pojavila oštre i neprikladne uvrede na njen račun.

– Samo me jedno interesuje da mi objasnite, kako može dete da pobegne? I šta ste vi radili dok je dete bežalo? Znači da niste obraćali pažnju na njega – napisala je jedna Novosađanka.

novosadjanka-dete-2

„Pa zar niste pročitali da dete ima BMW? Bitno da je našla vremena još da iskuca poruku na Fejsbuku. Strašno“, bio je još jedan od gnusnih komentara.

Dete je u međuvremenu pronađeno, ali lavina komentara je samo nastavila da se niže ispod fotografije.

novosadjanka-dete-3

– Pa tebi treba oduzeti i telefon i to dete. Nije taj biciklić motorizovan, pa da ti dete pobegne, nego si neodgovorna, i nemarna i ne držiš dete na oku, pogotovo što je na biciklu.

Ja sam Barbara, mama me je ostavila u porodilištu, a ja nikada nisam pokušala da je potražim

Izvor: Direktno

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentara

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.6K Shares
1.6K Shares
Share via
Copy link