oslikavanje-izloga
privatna arhiva
Lifestyle Vesti Novi Sad

Novosađanke od oslikavanja izloga napravile biznis

Možda ste primetili da su u našem gradu već oslikani prozori i izlozi u prazničnom stilu. To je delo Novosađanki. One su tri studentkinje koje oslikavaju prozore širom Novog Sada, a kako kažu od ovog hobija može da se zaradi dobar džeparac.

oslikavanje-marija
privatna arhiva

Ukoliko ste mislili da od umetnosti ne može da se živi, varate se, jer su upravo mlade Novosađanke uspele da dokažu da je za unosan posao, bio on umetnički ili ne, potrebno samo malo volje i dobra ideja. Bliznakinje iz Novog Sada, Marija i Nataša Zec, osmislile su kako da iskoriste svoje umeće, kreativnost, ulepšaju grad i zarade neki dinar. One oslikavaju stakla širom Novog Sada, ali i Rume, Bačke Palanke, kao i drugih mesta po dogovoru sa mušterijom. Marija Zec je studentkinja Akademije umetnosti i sve ovo je bila njena ideja, koja je nastala prošle godine, a onda je ona angažovala prijateljicu i sestru i krenula u realizaciju.

Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share