Zabava

Novogodišnja vilinska bajka

Svi novosadski mališani ove godine imaće priliku da novogodišnje praznike osete i u svom domu na jedan drugačiji način. Vila Četkica i Baka Mraz osmislile su i spremile posebnu vilinsku bajku, s kojom na jedan vrlo zanimljiv način dozivaju poznatog dekicu s belom bradom i crvenim odelom.

– Ideja je da Vila Četkica i Baka Mraz sa decom u njihovim domovima isčekuju i naročitom čarolijom, ne bih da otkrivam, prizovu Deda Mraza u goste, sa poklonima koje su naši drugari poželeli da im Deka donese – opisuje ovu simpatičnu predstavu Baka Mrazica, koju tumači animatorka Dubravka Mandić.

Deda-i-Baka-Mraz-Luftika
Privatna arhiva

Deca će biti u prilici da sa Vilom i Bakom slikaju novogodišnje maskice, učestvuju u vilinskoj bajci pod nazivom „Kolačići za Deda Mraza“, a ceo taj događaj biće propraćen pod budnim okom profesionalnog fotografa, koji će slikati svako dete sa dekicom i smešne fotografije dece i roditelja sa šašavim novogodišnjim foto rekvizitima.

– Naravno, bajku će upotpuniti iscrtavanje lica dece, ili popularno facepainting, zbog čega je, između ostalog, Vila Četkica i prepoznatljiva -istakla je Mandić.

Ukoliko ste zainteresovani da vašim mališanima priredite jedno zanimljivo novogodišnje iznenađenje, više informacija o ovom performansu možete dobiti na fejsbuk profilu „Vila Četkica“ ili putem telefona 060/7020480.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Anita Čolak

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link