instagram_muskarci_sminka
Foto: Printcreen
Lifestyle

Novi trend na Instagramu – muškarci koji se šminkaju

Ne, oni nisu transrodne osobe, već jednostavno vole da se šminkaju i ne žele da veruju da je šminka jedino rezervisana za žene. Imaju dosta pratilaca na Instagramu, prilično su dobri u tome što rade, zanimljiva su pojava i društveni fenomen, a od njih možete naučiti neke trikove u šminkanju.

Ovo su top 5 najpopularnijih ovakvih muškaraca na Instagramu.

PatrickStarrr

Dvadesetšestogodišnji momak Patrick Simondac je sigurno najuticajniji muškarac iz ove, za pojmove Srbije, neobične Instagram zajednice. PatrickStarrr ima preko milion i 700 pratilaca na svom Instagram profilu i Youtube kanalu, od kada je pre četiri godine napravio profil na društvenoj mreži i potražio istomišljenike. Svoje umeće šminkanja pokazuje na sebi, a još od tinejdžerskih dana se zanima za šminku.

I felt like a Disney princess the other night! Should I do a Disney tutorial?! ?? #patrickstarrr

A photo posted by patrickstarrr (@patrickstarrr) on

Alannized

Ovaj momak ima samo 18 godina, a šminka se od svoje 16. godine. Na svom Instagram profilu postavlja fotogafije na kojima se vidi da najveću pažnju poklanja obrvama i savršenoj koži. Osim toga, Alan Macias, kako mu je pravo ime, ima i svoj Youtube kanal gde postavlja tutorijale za šminkanje i govori o aktuelnim beauty trendovima iz svog ugla.

MannyMua733

Manny Gutierrez ima 25 godina i živi u San Dijegu, a krije se iz imena MannyMua733 na Instagramu. Inače je najbolji prijatelj Patrika Simondaca, a njih dvojica zajedno su uspeli da unovče svoju nekonvencionalnu strast. Sada zarađuju od šminke i to Patrik od Macu makeup kozmetičke kuće, a Manu od Sephore i Mac-a.

Jcharlesbeauty

James Charles Dickinson ima samo 17 godina i jedan je od onih koji svoje šminkerske veštine najbolje pokazuje šminkajući samog sebe. Ima 250 hiljada pratilaca, a često se susreće sa pitanjem da li je transrodna osoba. Međutim, u inervjuu za strani portal Marie Claire on jasno navodi da je dečak i da će uvek biti samouvereni dečak, bez obzira da li je našminkan ili ne.

Alexfaction

Alexander Riviera ima 25 godina i živi u Čikagu. Njegov profil prati preko 245 hiljada ljudi iz celog sveta, a bavi se i šminkanjem nevesti za venčanja. On je nešto muževniji od ostatka ove ekipe, a na njegovom Instagram profilu mogu se naći i fotografije poznatih ličnosti koje je šminkao, kao i kratki video tutorijali za šminkanje.

Kakvo je vaše mišljenje o ovom novom fenomenu?

Pročitajte više o šminkanju

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share