Magazin

Sestra Mateja Periša objavila nove snimke sa sigurnosnih kamera iz Beton hale (VIDEO)

matej-peris
Foto: PrtSc/TikTok/@andreaperis_/MUP Hrvatske

Pojavili su se novi video-snimci sa nadzornih kamera u Beton hali u Beogradu, a na kojima je navodno tragično nastradali Splićanin Matej Periš. Reč je o snimcima koji su nastali kobne večeri kada je mladić, iz nepoznatih razloga, napustio klub „Gotik“.

Uoči sahrane, na Tik Toku se pojavio oproštajni video posvećen Mateju Perišu. Uz fotografije, objavljena je i potresna poruka.

„Nedostaješ brate moj, nadam se da si konačno našao svoj mir, hvala ti što si postojao, hvala ti što si me ujedinio, uzeli su te Sava i Dunav, Hrvatska te čeka i širi svoja krila, počivaj u miru, voli te tvoja sestra najviše na svetu“, piše u poruci.

@andreaperis_ nedostaješ brate moj,nadam se da si konačno našao svoj mir,hvala ti što si postojao,hvala ti što si me ujedinio,uzeli su te Sava i Dunav,Hrvatska te čeka i širi svoja krila,počivaj u miru,voli te tvoja sestra najviše na svijetu❤️🕊️.. #matejperiš #nedostajes #dinomerlin #tiktok #fypシ #viral #actives? #fy #active ♬ original sound – L i d i j a ✌

Uz drugi video snimak, koji je objavljen na istom Tik Tok profilu, stoji sledeća poruka: „Jednostavno, više nikada neću otići na Beograd na vodi, niti se šetati Beton Halom, a pogotovo neću ući u klub Gotik… Matej, volimo te svi….“

Video je podeljen sa naloga Andrea Periš, a svi se pitaju da li je to zaista Matejeva sestra, koja objavljuje snimke i fotografije koji do sada nisu bili u medijima, pa se pretpostavlja da je to ipak njen nalog, ali zvanične potvrde o tome nema.

@andreaperis_ jednostavno,više nikada neću otići na Beograd na vodi,niti se šetati Beton Halom,a pogotovo neću ući u klub Gotik…Matej,volimo te svi….💔🙏🏻🕊️ #matejperiš #tiktok #fypシ #viral #actives? #fy #active ♬ Arcade – Duncan Laurence

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra, a njegovo telo je pronađeno 18. maja kod Ada Huje.

MUP je odmah nakon nestanka mladića uradio rekonstrukciju njegovog kretanja, koristeći se video snimcima nadzornih kamera. Ipak, snimak koji se danas pojavio ne vidi se na verziji koju je MUP objavio.

Na video snimku momak koji trči je isto obučen kao i Periš u noći kada je nestao.

Večeras od 18 sati oproštaj od Mateja Periša u Splitu i Beogradu

oznake

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


40 Shares
Share via
Copy link