Magazin Novi Sad

Traži se Novosađanin koji je iz pištolja ubio koker španijela i ostavio telo ispod Klisanskog mosta

ivana-bosnjak

Novosađanka Ivana Bošnjak, vlasnica psa rase koker španijel, koji je ubijen iz vatrenog oružja u novosadskom naselju Klisa, oglasila se na Fejbuku za pomoć u potrazi za ubicom psa.

– Pas sa leve strane slike je naš koker španijel po imenu Lu, koji je ubijen vatrenim oruzjem na Klisi iza mosta u produžetku Sečanjske ulice. Pored Iveca. Za nekoga je ovo mozda samo životinja, Lu je bio naš član porodice. Uopšte nije agresivan, šta vise dozvoljavao je svakom da mu priđe što ga je na kraju koštalo života – napisala je ona u objavi na Fejsbuk grupi.

Kako kaže, slučaj je predat policiji, a Ivana nudi nagradu od 300 € svakom ko pomogne da se počinilac pronađe.

– Ja vas sve molim, ko zna nešto, ko je čuo pucanj, video , bio svedok, zna ko je ubio našeg psa da nam se javi. Nudimo nagradu od 300 evra onom ko nam kaže ko je ubio psa. Pas je ubijen između 22. i 23. septembra. Ako Vas nije briga za životinju, razmislite samo da li Vam je svejedno da neko na Klisi koja je pretežno mirno naselje puca u nedužnu životinju, šeta po naselju.. Moglo se tu naći neko dete. Hvala svima na pomoci. Slobodno mi pišite – napisala Ivana Bošnjak.

Kako je objasnila, psa nije bilo u dvorištu već 22. septembra.

– Mama je tada krenula kod veterinara sa kučetom koje se lečilo od parva virusa. Tražila je Lu sve dok nije morala da krene na posao, u drugu smenu. Posle posla ga je opet tražila, sve do pola 12 noću. Pošto je videla da ga i dalje nema, to jest da nije došao kući, podelili smo na mrežama da je nestao. Mislili smo da ga je neko uzeo – kaže Ivana za MONDO.

Njena majka je našla psa u četvrtak ujutru iz mosta, upucanog, i tada je pozvala policiju. Bio je 700 metara od njihove kuće.

Bojana Savić

Zaštitnica šuma i živog sveta u njima. Neprijatelj bahatih, pohlepnih, moćnih. Naturam expellas furca, tamen usque recurret!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
383 Shares
383 Shares
Share via
Copy link