Novi Sad Vesti

Policajcu uhapšenom u Novom Sadu zbog zloupotrebe položaja određen pritvor, drugi pušten

hapsenje
Foto: Ilustracija/Screenshot

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije u Novom Sadu saslušano je dvoje pripadnika policije R. L. (43) i R. M. (47) koji su juče uhapšeni u akciji Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole i Uprave kriminalističke policije zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj.

– Sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg suda u Novom Sadu, policijskom službeniku R.L.(43) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja, odredio je pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koji ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke. Policijski službenik R.M. (47) je saslušan u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, ali u odnosu na njega nije bilo predloga tužilaštva za određivanje pritvora – kaže Jelena Ostojin, portparol Višeg suda u Novom Sadu.

Druga dvojica pripadnika policije koji su uhapšeni u istoj akciji privedeni su Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Izvor: Kurir

Ko je Goranac (47) iz Novog Sada kog su štitili pripadnici Žandarmerije?

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

28 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap