Magazin Novi Sad

Vučević čestitao Novu godinu Novosađanima potpunim saobraćajnim kolapsom

miloš vučević
Foto: Printskrin/Instagram/miloš vučević

Stanovnici Petrovaradina, Bukovca i Sremskih Karlovaca, ali i ostali Novosađani, ovih dana suočavaju se sa iživljavanjem nesposobne naprednjačke vlasti, budući da je zatvaranje Gradića u Petrovaradinu, kao i mosta Duga, a sve zbog manifesacija u okviru Evropske prestonice kulture, dovelo do kolapsa u saobraćaju, ističu iz Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Novom Sadu.

Oni navode da su zastoji iz pravca Petrovaradina ka Novom Sadu svakodnevni, jer je sav saobraćaj usmeren prema Žeželjevom mostu, kao i mostu Slobode. Kilometarske kolone onemogućavaju svakodnevno funkcionisanje ovog dela grada (Preradovićeva, Reljkovićeva, Bukovački put), pa građani redovno kasne više od sat vremena, bilo da su krenuli autom, ili „autobusom iznenađenja”, s obzirom da nema jasno istaknutih stanica, kao ni trasa autobuskih linija, dok se u Novom Sadu svakoga dana pojavljuje novi broj blokiranih ulica.

– Koliko god želeli da predstave ovaj grad svetu kao Evropsku prestonicu kulture, pored svega onoga što su do sada svojom nestručnošću i bahatim rukovođenjem uništili, „nazadnjaci” su zadali poslednji udarac nauštrb stanovnika ovog nekada divnog grada, koji je veoma bolan, jer je planirano da sve to traje od 26. decembra 2021. do 15. januara 2022. godine – napominju iz GrO SSP-a

Podsećaju da su građanske blokade mosta trajale po sat vremena, ali je zato gradska vlast to javnosti pokušala da predstavi kao vandalizam izvodeći policiju na ljude.

– Srpska napredna stranka na čelu sa Milošem Vučevićem mora da odgovara za sva nedela kojima su „čestitali” novogodišnje praznike svim Novosađanima – zaključuju iz GrO Novi Sad Stranke slobode i pravde.

Batinaši slomili nogu članu borskog SSP-a kao osvetu za subotnje blokade

166 Shares
166 Shares
Share via
Copy link