Horoskop

Novčani horoskop za proleće 2023: April ključan za Devicu, Blizanci moraju biti na oprezu

luksuzni-zivot-zena-devojka-novac-bogatstvo

Proleće samo što nije, a sa lepim vremenom očekujemo i promene na finansijkom planu. Za nekoga će meseci pred nama biti posebno plodonosni kada je novac u pitanju, dok će neki morati da povedu računa o finansijama.

Pogledajte šta donosi novcani horoskop za prolece 2023.

Ovan

U martu će biti malih rashoda, ali će prihodi biti redovni i stabilni. April će obradovati prijatne poklone i neočekivanu zaradu. U maju će biti prilike da pronađete novi poziv za sebe, što će dovesti do uspešnih odluka.

Bik

Mart najavljuje skora ažuriranja. Uobičajeni način života će se promeniti. U aprilu bi trebalo da se odlučite za pravi cilj, a onda će prilike koje su se pojavile pomoći u povećanju prihoda. Maj će vas obradovati poverenjem u vaše sposobnosti i novčanom dobiti.

Blizanci

U martu ćete morati da budete u dobroj formi, inače će finansijska strana patiti. U aprilu ćete morati da se potrudite da biste pokrenuli novi izvor prihoda. U maju će se finansijska situacija razvijati na najbolji način, piše Alo.

Rak

Mart je odlično vreme za pregled tekućeg projekta. Pojednostavite neradne alate i poboljšajte one koje rade. U aprilu morate pokazati razboritost i prilagoditi se visokim prihodima. U maju će se vaše dugogodišnje nade ostvariti i možete da postignete nove visine.

Lav

U martu se ukidaju radni procesi, a imaćete slobodnog vremena za kreativan rad. U aprilu vas očekuje neočekivana sreća koja će vam doneti finansijski prosperitet. Maj obećava nova profitabilna poznanstva. Što se novca tiče, sve će biti stabilno.

Devica

U martu treba izbegavati finansijska ulaganja. U vašem je interesu da steknete nezavisnost od javnog mnjenja. U aprilu će finansijsko pitanje biti ključno. U maju ćete biti zainteresovani za obećavajuće kreativne pravce, ali u svakom slučaju poštujte finansijsku disciplinu.

Vaga

U martu će vaš autoritet početi da raste, vaše mišljenje će se saslušati. April će doneti neočekivana iznenađenja i poklone. U maju će se pojaviti finansijska podrška vašeg okruženja, ali treba da se držite razumne potrošnje.

Škorpija

U martu će razboritost pomoći da se izbegnu teške greške. U finansijskim stvarima, nemojte dozvoliti emocionalnu potrošnju. April će obradovati novim idejama i alternativnim rešenjima. U maju će biti potrebno pojačati radni tempo. Budite strpljivi i cenite ono što ste već postigli.

Strelac

U martu treba da iskoristite sposobnost logičnog razmišljanja i promišljanja svojih postupaka. U aprilu ćete imati priliku da se oslobodite viška i promenite situaciju. U maju počinje povoljan period. Sva kreativna dostignuća mogu doneti veliku sreću.

Jarac

U martu iskoristite vreme za izgradnju poslovnih odnosa. April će doneti inovativne misli, a vi možete početi da privlačite dodatne resurse. U maju stiže isplativa finansijska ponuda, koja će doneti prijatne bonuse.

Vodolija

Mart će vas obradovati pozitivnim aspektima, ali izbegavajte nepotrebnu ekstravaganciju. U aprilu će vam najbolja opcija biti saradnja sa novim partnerima. Maj nije stabilan po pitanju novca, ali neće izazvati veliku zabrinutost.

Ribe

U martu ne bi trebalo da donosite nikakve globalne odluke. U aprilu ćete imati priliku da postignete finansijsku harmoniju. Radite na svom imidžu. Maj će vas zadovoljiti profitabilnim okolnostima u finansijskom sektoru.

Bik, Rak i Vodolija na proleće 2023. mogu pronaći ljubav, ali ne smeju propuštati šanse

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

389 Shares
389 Shares
Share via
Copy link