Magazin Poznati

Zašto Novak svima isporučuje bisere, a nama koske – njima pršuta, a Srbima podriguša?

novak-djokovic-federer

Moj problem, posle dvanaestak godina praćenja Novaka, najvećeg atlete planete, je jednostavan. Zašto svima isporučuje bisere, a nama koske?

Zašto je juče imao možda i najbolju konferenciju za štampu bilo kog sportiste ikada, na kojoj je pričao o potrebi kontinuiranog ličnog razvoja i rasta, čestoj promeni pristupa zbog promene okolnosti, i sličnim lepim stvarima. Prava inspiracija milionima gledalaca. Posveta Kobe Bryantu, veoma emotivna sa dresom sa brojem 24 koji je nosio. Lep, džentlmenski potez.

Onda, prva izjava za sport klub – iznenađenje.

Mrze me samo što sam Srbin. Odavno bih bio legenda da nisam samo rođen u galskom selu Srbija, koje svi nepravedno mrze. Pored toga što ima najveću onlajn fan bazu na svetu, već skoro godinu i po važi za najboljeg tenisera svih vremena, čak i kod dela Rafinih i Rodžerovih fanova.

Nikada nije smetalo Ani Ivanović, Jokiću, Mitroviću, Vidiću, da ne nabrajam dalje, da ih obožavaju uprkos srpskom poreklu. Dakle, priča jednostavno ne pije vodu.

Znači, zašto drugima cveće, a nama mržnja i Deretić? Zašto drugima pršuta, a Srbima podriguša? Je li to samo zato što smo Srbi?

Izvor: Facebook/Branimir Todorovic

Novak Đoković o discpilini, kockici čokolade i ceni koju morate platiti da bi bili najbolji

Redakcija Luftika.rs

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Koje ste vi drugosrbijansko smeće. Ovim člankom ste prevazišli sami sebe. Šta je, boli Veseli se srpski rode na dočeku? Gazde pizde? Ne stižu više dolari? Šmrc, šmrc.

  • Да је Ђоковић ко и Ана био успешан не би им ни он сметао. Овако човек руши и доминира. То их боли, неке. Посебно у Енглеској. Његова доминација боли. Чему тако потцењивање свог народа? Чему Деретић? Пече грађанисте помињање српства. Нама не сметс што га неки не готиве. Напротив

  • Mislim da poredjenje Novaka Djokovića sa Vidićem, Mitrovićem i nekim drugim našim sportistima, nisu moguća u ovom slučaju. Prvo što ti drugi sportisti nisu najbolji na svetu, pa još i svih vremena. Bez obzira, mislim da ni Novak nije sasvim u pravu kada kaže da bi davno bio dignut u nebesa, da nije Srbin. Rekao bih da to nije isključivo vezano za Srbe, nego za sve one sportiste koji ne dolaze iz Nemačke,V.Britanije, Francuske,Amerike,Italije,Švedske…. Mislim da bi isto tako prošli recimo Grigor Dimitrov ili Stefanos Cicipas , pa čak i neko iz Rusije kada bi dostigao te uspehe.

  • Што ја волим храбре новинаре који ни не потпишу свој текст.
    То зато што смо Срби?

33 Shares
Share via
Copy link