Magazin Poznati

Pričalo se da je Jelena ostavljala Novaka 3 puta, jedna žena ih je uvek izvlačila iz krize

novak i jelena
Foto: Profimedia

Da izazovi u braku ne zaobilaze ni one čiji životi javnosti deluju bajkovito, potvrđuje primer Novaka i Jelene Đoković. Njihova kriza bila je tema kako domaćih tako i stranih medija.

Velika pažnja se digla oko poraza Novaka Đokovića u Adelejdu. Obožavaoci su se okupili oko srpskog tenisera da bi još jednom dokazali kako je Australija zemlja koja stvarno obožava Đokovića.

Nije poznato da li je čitava porodica Đoković došla zajedno sa Novakom u Australiju, ali Jelena nije viđena na tribinama, piše Stil.rs.

Jelena i Novak su u skladnom braku nešto više od 8 godina, ali tokom tog perioda prolazili su kroz raznorazne trzavice, dok su domaći mediji pisali da je Jelena ostavljala Novaka čak 3 puta, odnosno pomišljala je na to.

Da prebrode bračne krize najviše im je pomogla Novakova majka Dijana.

– Nikad Jelena nije pomišljala da ode zauvek, ali je imala faze kada više nije mogla da se nosi sa Novakovim padovima i periodima kada se povlačio u sebe, te nije mogao da pronađe izlaz, rekao je svojevremeno izvor za “Scandal!” pa dodao:

– Pored kuće, dece, bračnih obaveza, vođenja fondacije, poslova, javnosti imala je nad glavom i Novakove uspone i padove, ali i povredu lakta, tada im je bilo najteže. Baš u to vreme imao je niz poraza i mnogi su ga kritikovali. Novak se povlačio u sebe, nije znao kako da se izbori sa pritiskom javnosti. Jelena je pokušavala da ga podigne na razne načine, pričala je s njim danima i noćima, tražeći način da ga vrati na put uspeha, ali on tada nije imao snage. To ju je pogađalo pa je da bi ga trgla govorila da će otići i da se neće vratiti dok ne bude ponovo stari Nole, kaže izvor i otkriva ko je pomogao da brak Novaka i Jelene opstane uprkos svemu.

– Dijana je to na vreme osetila, pa je bila ključna u rešavanju problema. Dosta je tada Jeleni pomagala oko dece i drugih obaveza, ali ju je i svakodnevno bodrila. Kroz suze joj je ponavljala: “Ajde, ne padaj, moraš izdržati, na kraju sve ostane na nama ženama. Samo budi uz muža i biće sve uredu. Žena je stub porodice, ako ona padne pada sve. Zamisli kroz šta sam sve ja morala da prođem dok smo još bili podstanari i morala da se bavim mužem i decom i borim da preživimo, okupiraj se time da održiš porodicu na okupu i da svi zajedno pregrmite ove teške trenutke – navodi izvor njene reči.

Srećom Jelena je poslušala Dijanine savete, a kasnije je i sam Novak u jednom dokumentarcu istakao da ga je samo Jelena spasila i naterala da se digne i okrene prirodi, mudrim mislima i veri. Jelena je uspela da promeni Novakov način razmišljanja, da ga psihički ojača, i sada su zajedno uspeli da prevaziđu sve i postanu jači nego ikada.

Koliko se vole i koliko je Jelena danas stub porodice Đoković svedoče njihova zajednička pojavljivanja na kojima se vidi koliko Jelena podržava i bodri Novaka.

Izvor: Stil.rs

Nova strast Jelene Đoković bila je zabranjena u Brazilu: Svaki deo tela me je boleo

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
36 Shares
Share via
Copy link