Magazin Novi Sad

Novak i Jelena zagrljeni uživali na koncertu Željka Samardžića u Novom Sadu za Dan zaljubljenih (VIDEO)

jelena-novak-djokovic
Foto: Instagram/Jelena Đoković

Nakon što je osvojio jubilarni 10. Australijan open i ponovo pokazao čitavom svetu ogromno srce i nesalomivi sportski duh, Novak je rešio da se malo opusti i napuni baterije u Srbiji.

Poznato je da je Nole veliki ljubitelj domaće muzike, pa je odlučio da suprugu Jelenu za Dan zaljubljenih izvede na koncert Željka Samardžića u Novom Sadu.

Bračni par je prvo uživao u obilasku grada, a potom su se zaputili u veliku salu novosadskog Spensa, da uživaju uz taktove proverenih ljubavnih hitova starog majstora.

Na snimku koji je osnuo na YouTube-u, vidimo zaljubljeni par koji zagrljen uživa u svakoj numeri poznatog pevača, prenosi Telegraf.

Novak i Jelena su prvo bili u mraku i teško je bilo razaznati da li su uopšte oni u pitanju, ali, nakon što su uperili reflektore u Đokoviće, sve oči su bile uprte u njih, a sa bine ih je pozdravio i sam Željko, koji se zahvalio Noletu što je došao na njegov koncert.

Usledila je erupcija oduševljanja publike kada su shvatili da je najbolji teniser sveta u dvorani, Novak je otpozdravio sve prisutne, a zatim je sa suprugom nastavio da uživa u emotivnim trenucima, dok su pevali uglas Samardžićeve hitove.

Izvor: Telegraf

Bivši momak Jelene Đoković danas radi kod Noleta, posle nje je bio u vezi sa poznatom glumicom (FOTO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
312 Shares
312 Shares
Share via
Copy link