Magazin Poznati

„Sam sebi dovoljan“: Raspoloženi Nole bubnjao po stolu za Novaka u australijskom kafiću (VIDEO)

Đoković nova godina
Foto: Screenshot / TikTok / novakdjokovic14

Jedan od najboljih tenisera svih vremena, naš Novak Đoković, očigledno nije zlopamtilo, pa je odlučio da novu godinu započne tamo gde se prošle nije baš lepo proveo.

Naime, Nole se trenutno nalazi u Australiji i odlučan je u nameri da se što pre vrati na svetski tron, a kako bolje početi godinu, nego pokušajem osvajanja prvog grend slema u sezoni.

Jedan od najvećih sportskih skandala 2022. godine

Međutim, ako se prisetimo kako je 2022. godina započela za srpskog teniskog asa, verovatno je najbolji opis – noćna mora.

Na početku mu je bilo odobreno posebno izuzeće, pošto je odbio da se vakciniše protiv koronavirusa, ali su australijanske vlasti ekspresno okrenule novi list i odmah po sletanju je stavljen u pritvor na aerodromu, a zatim i u hotel za imigrante, gde je morao da provede dve nedelje.

To je zaista bio jedan od najvećih sportskih skandala koji je obeležio prošlu godinu, pa je nakon višenedeljnog maltretiranja deportovan iz zemlje.

Prema tamošnjem zakonu, tri godine ne bi smeo da uđe u državu zbog deportacije, ali Australiju sada vodi nova garnitura ljudi na vlasti, koja očigledno ceni srpskog tenisera i sve što je učinio za beli sport, pa su mu odmah ukinuli zabranu ulaska.

Đoković nije puno ramišljao, odmah je bukirao let, prijavio se za Australijan Open i pre nekoliko dana stigao je u zemlju kengura.

Dobro raspoloženje za doček

Nikad motivisaniji, želi da spere prošlogodišnji gorak ukus i da se sa 22. grend slem titulom izjednači se na vrhu večne liste sa Rafom Nadalom, piše 24 Sata.

Da zaista nije zlopamtilo, Nole je dokazao i za doček Nove godine, koju je u sjajnom raspoloženju proslavio u društvu svog tima i brata Marka proslavio upravo u Australiji.

Ponesen dobrom muzikom, uživeo se u pesmu u jednom kafiću i počeo rukama da udara po stolu, imitirajući sviranje bubnjeva.

Dok Marko opisuje događaj uz reči „ovo je naša Nova godina“, Nole je stavio naočare za sunce podigao kragnicu u stilu legendarnog Siniše Mihajlovića i bacio salvetu umesto konfeta.

@novakdjokovic14

Novak’s New Year’s Eve#foryoupage #fyp #novakdjokovic #newyear #2023 #happynewyear #newyeareve #tennis #fun

♬ You’re A Mean One – Original Mix – Grinch MR

Snimak je objavio na društvenim mrežama uz opis – „sam sebi dovoljan“.

Povratak na svetski tron započinje iz Adelejda

Dobre vibracije i ogromno samopouzdanje sa kojima je ušao u 2023. godinu sasvim sigurno će potvrditi i dobrom formom na terenu, gde ga čekaju brojni izazovi.

Trenutno je peti je na svetu, a sasvim je sigurno da želi što pre da se vrati na svetski vrh, tamo gde pripada u čemui bi mogao da mu pomogne već pprvi grend slem u sezoni, gde bi trebao da bude jedan od prvih favorita za titulu.

Nole će godinu započeti nastupom na turniru u Adelejdu, gde će na uživanje publike, zaigrati prvi put nakon 15 godina.

Izvor: 24 Sata

Nole digao kragnu u Mihinu čast, pa isprozivan zbog zahvaljivanja FIFI i Kataru (FOTO)

Share via
Copy link