Magazin

Novače, hvala što si idiot i psihopata!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković javno podržava i šalje podršku reprezentaciji Hrvatske, koja je uspela da se plasira u finale Svetskog prvenstva u Rusiji. Nakon eliminacije Srbije u grupnoj fazi, Novak je izjavio da podržava susednu reprezentaciju i izjavio da im želi da postanu prvaci.

Tako nešto je nedopustivo u Srbiji!

Ili makar u onom delu Srbije koji sebe voli da naziva „patriotskim“, dok nas u isto vreme teraju da se stidimo što živimo u istoj zemlji sa njima.

U tu gomilu „hrabrih boraca za srpsku čast“ spada Vladimir Đukanović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik.

Čovek kojem država obezbeđuje platu iz naših džepova je prvo žestoko izvređao sve kojima je palo na pamet da navijaju za Hrvatsku u meču sa Rusijom, a onda je nastavio svoju tiradu na društvenim mrežama gde je Novaka Đokovića nazvao – psihopatom.

I, za slučaj da ste posmislili da je u pitanju fotošop – jer to je jedino zdravorazumsko objašnjenje zašto bi jedan narodni poslanik i istaknuti član vladajuće partije ostavljao ovakve komentare – moramo da vas razočaramo.

Naime, Đukanović je ispod ovog tvita potvrdio da to zaista i misli, pa još i dodao da mu se Novak Đoković gadi.

Njegov komentar možete videti ispod ovog tvita, a posebno tužna stvar je broj lajkova koje je skupio, što pokazuje da, nažalost, nije usamljen u takvim stavovima.

Šteta pa ni Đukanović ni niko od preko 300 ljudi koji su podržali njegov komentar verovatno nisu ni videli ni razumeli Novakov odgovor na čitavu priču.

„Sport priča ‘univerzalni jezik’, briše granice među ljudima, prevazilazi razlike u veroispovesti, rasi, nacionalnosti – i to je ono što privlači ljude sportu“, poručuje Novak.

Ako je to stav jednog „psihopate“ onda hvala Novaku što je takav – i kamo lepe sreće da je Srbija puna takvih „idiota“, a ne ovih „finih“ poput Đukanovića i ekipe.

Heroj Mundijala: Mladi junak junak prvenstva svu zaradu donirao bolesnoj deci

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

183 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap